Egymillió forinttal támogatta a Malom a megyei kórház egynapos sebészetét

2023. 02. 28., 16:23
A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány kedden ismét adománnyal gazdagodott. A Malom Központ támogatásának köszönhetően 1 millió forintot fordíthat az intézmény az egynapos sebészet berendezéseinek beszerzésére.
Kisné Mándity Dóra, a Malom Központ marketingmenedzsere, Rácz József, a Malom Központ ügyvezetője, dr. Gondos Miklós, a megyei kórház főigazgatója és dr. Horváth Zsolt, a megyei kórház orvosigazgatója, a kórházi alapítvány kuratóriumi elnöke a keddi adományátadáson

Újabb adomány érkezett a megyei kórházhoz. A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány a Malom Központ támogatásának köszönhetően összesen 1 millió forint támogatással gazdagodott.

Ez egy rendkívüli, számunkra üdvözítő körülmény, hogy mindenki megpróbál itt a környezetünkben tenni a betegellátás magasabb színvonalának biztosításáért. Én csak azt tudom mondani, hogy ebben a szellemben tovább!
— fogalmazott dr. Gondos Miklós, a kórház főigazgatója.

Dr. Gondos Miklós kiemelte: országosan is egyedülálló az a személyi és anyagi támogatás, amit a környékbeli és megyei cégek, szervezetek eljuttatnak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházhoz.

Mint gazdasági társaság, a lehetőségeinkhez mérten nagyon szívesen támogatunk olyan értékes tevékenységeket, amelyekhez igazán forrásokra van szükség. Így esett a választásunk, immár nem először, a kórházi alapítvány támogatására
— mondta Rácz József, a Malom Központ ügyvezetője.

Rácz József hozzátette, hogy a kórházzal közös gondolkodás mentén kialakulni látszik egy egyelőre Malom Egészségnapnak nevezett rendezvény megszervezése. Ezt az együttműködést egy workshopok megtartására alkalmas közösségi tér kialakítása indította el – tette hozzá Kisné Mándity Dóra, a Malom Központ marketingmenedzsere.

Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató, a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, hogy a most kapott támogatást a várhatóan április 1-jével elinduló egynapos sebészet berendezéseire szeretnék költeni.