Címke: egynapos sebészet
Keresés
Dátum választó
Rendezés
25 találat
2023.05.18

Az egynapos sebészet feladatai - Dr. Gondos Miklós főigazgató a csütörtöki Közéletben

Világszínvonalú egynapos sebészeti egység működik Kecskeméten április 1-jétől. A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház kecskeméti székhelyén tesztüzem után, május 10-én adták át ünnepélyesen az egynapos sebészeti ellátást biztosító új egységet. Dr. Gondos Miklós, főigazgató a korszerű épületről és az sebészeti szolgáltatásokról is beszámol a Kecskeméti Televízió mai Közélet című műsorában.
2023.05.10

Világszínvonalú egynapos sebészeti egységet adtak át Kecskeméten

Megnyitotta kapuit a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház kecskeméti székhelyén az egynapos sebészeti ellátást biztosító új egység. A korszerű, kétszintes épületben a tervek szerint havonta 600 műtétet hajtanak majd végre többek között sebészeti, szemészeti, kézsebészeti, ortopédiai és traumatológiai területen. Az egynapos sebészet megnyílásával csökken az aktív fekvőbeteg ellátásra és annak műtőkapacitására eső terhelés, így rövidülhetnek a várólisták – hangzott el az új egység szerdai ünnepélyes átadásán.
2023.04.03

Kedden nyit az Egynapos Sebészet

Április 4-én tartják az első az beavatkozást a kecskeméti Egynapos Sebészeten. Az új épületben három műtő, 19 betegszoba és számos kiszolgáló helyiség létesült. Többek között sebészeti, szemészeti, kézsebészeti, ortopédiai, traumatológiai és egyéb szakirányú műtétek végezhetők el itt.