Fashion reggeli: szuper tippek halloweenre készülve

2023. 10. 07., 19:13
Egyáltalán nem volt ijesztő a halloween-i Fashion reggeli szombaton a Malom Moziban. Sőt! Inkább a férjek és a gyermekek reszkessenek, miután ma délelőtt a hölgyek mindent megtudtak például arról, hogy az otthoni halloween-t hogyan tudják izgalmassá tenni. De szó volt divatról, bőrápolásról, könyvről, de a finom borok is terítékre kerültek.
Fotó: Csonka Tímea
A galéria 45 képet tartalmaz

Felkészültek a Fashion reggelin résztvevő hölgyek, nem rémíti meg őket sem az ősz, sem az otthoni ijesztgetés. A szombat délelőtt megrendezett, immáron hagyománnyá vált programon minden olyan téma előkerült, ami az ősszel, a divattal, bőrápolással és a halloween-nel kapcsolatos.

- Elhoztuk az őszi trendeket, azon beül is a halloween-divatot, hiszen bármennyire is sokan tagadják bekúszott azért már Magyarországra is. Már 6 éve tart ez a rendezvénysorozat, melynek célja, hogy a résztvevő hölgyeket az előadóink segítségével mindig közelebb hozzuk az aktuális trendekhez. Ez az egész szombat délelőtti program azért van, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak, feltöltődjenek a hölgyek, egy kis „én idővel” szeretnénk nekik szolgálni a hétköznapok után
— nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Kissné Mándity Dóra, a Malom Központ marketing menedzsere.

A hölgyek „én idejének” eltöltéséből kihagyhatatlan a divat, amely mindig sok fejfájást tud okozni. A sok ruha és cipő közül gyakran nehéz kiválogatni a legmegfelelőbbet, a legtrendibbet. Ebben nyújtott segítséget Farkas Ágota stylist.

- Érdekes az idei ősz, ugyanis nem a tipikus őszi színek, nem a bézsek, barnák fognak dominálni, hanem inkább egy kicsit vibrálóbb, telítettebb színeket fogunk látni. Például a vörös és annak a mindenféle árnyalata most kifejezetten menő lesz, illetve a Barbie film után itt van természetesen a pink és a viva magenta, ami egyébként az év színe
— mondta stábunknak Farkas Ágota, stylist, szín- és stílustanácsadó, az Ágota Style alapítója.

És, ha már halloween, a stílustanácsadó arra is kitért, hogy milyen öltözékkel dobhatjuk fel a beöltözős bulikat.

- Például egy csíkos fehér póló fekete nadrággal és piros svájci sapkával tökéletes pantomimes előadás lehet
— állítja Farkas Ágota.

A Fashion reggelin a gasztronómia sem maradhatott el. Fehér Anna bortechnológus, a Koch Borház vezetője avatta be a vendégeket az őszi bortrendekbe. Anna a kedvenc boraiból is vitt egy válogatást.

- Nagyon izgalmas időszaka ez az évnek, ugyanis szüret van és az első évjáratok debütálnak. A 2023-as évjárat, az egy csodálatos évjárat, nagyon izgalmas és klassz alapanyagokkal dolgoztak a borászok és nagyon jó borok készültek. A gasztronómiában nagyon fontos, hogy kísérletezzünk. Vannak jó bor-étel párosítások, de az a legfontosabb, hogy a saját ízlésünknek megfelelő ételeket kiválasszuk. A konyhában megtaláljuk azokat az íz párosításokat, amelyek örömet okoznak nekünk. Legyünk ebben önzőek, nem a férjünknek kell bort választanunk, hanem saját magunknak
— fogalmazott Fehér Anna, bortechnológus, a Koch Borház vezetője.

Ez alkalommal egy különleges vendéget is üdvözölhettek a hölgyek a találkozón. Szlavicsek Judit író vezette be a Fashion reggelin résztvevő hölgyeket a sikeres könyv titkaiba.