Húsvétolón mulattak a Mezei utcában

2024. 03. 31., 18:10
Közös ebéddel, tánccal, mulatsággal, kézműves sarokkal és tojásvadászattal várták a vendégeket szombaton a Mezei utcában. Jánosi István önkormányzati képviselő és a Tegyük Rendbe Egyesület elnöke, Kállai Rita invitálta meg a környékben élőket, akik szép számban érkeztek a jó hangulatú Húsvétolóra.

Nyuszisimogatás, mulatság és meleg étel várta a Mezei utcában a vendégeket szombaton. Ez volt a harmadik olyan esemény egy év leforgása alatt, melyet egyik oldalról a Tegyük Rendbe Egyesület szervezett.

Húsvét alkalmából készültünk az itt élő családoknak, gyerekeknek a Húsvétoló rendezvényünkkel, ahol megvendégeljük őket egy kis babgulyással, továbbá tojásfestéssel, állatsimogatóval, csokinyuszival és kézműves foglalkozással is várjuk a gyerekeket
— mondta Kállai Rita, a Tegyük Rendbe Egyesület elnöke.

A terület önkormányzati képviselője minden egyes eseményt támogat. Jánosi István a helyszínen elmondta, nagyon szeretik az itt élők az olyan rendezvényeket, amelyeket külön számukra szerveznek.

Próbáljuk a városnak ezt a részét olyan szempontból is megközelíteni, hogy itt is a közösségekre helyezzük a hangsúlyt, a közösségeket próbáljuk építeni, közösségi programokat próbálunk szervezni. Minden közösségnek az alapegysége a család, éppen ezért elsősorban családi rendezvényekben gondolkodunk. Volt már ilyenre példa az előző évben egy családi és gyermeknap, valamint egy mikulásnap megszervezése kapcsán
— fogalmazott Jánosi István önkormányzati képviselő.

A soron következő program a tervek szerint május 4-én lesz, amikor is majálist rendeznek majd a Mezei utcában szerveznek az ott élő közösségeknek.