Januári programok Kecskeméten

2023. 01. 10., 11:40
Az energiamegtakarítást szem előtt tartva, több kulturális és sport intézmény készül januárban is programokkal. Szerény mértékben, de fiatalok és idősek számára egyaránt van kínálat.

A Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely zárva tart január 31-ig, azonban egy napra kinyitja kapuit. Január 14-én, a 40 éves jubileumi rendezvénysorozat utolsó eseménye alkalmából ugyanis Berecz András Félbevágott pipafüst című előadását tekinthetik meg az eseményre előre regisztráltak.

Január 22-én a Magyar Kultúra Napjáról, a Kecskeméti Katona József Múzeum két kiállítóhelyén is különféle programokkal emlékezik meg. A Katona József könyvtárban továbbra is tartanak gyermekfoglalkozásokat, illetve január 13-án S.Csoma János verseskötetét mutatják be a nagyközönségnek.

A Kecskeméti Planetárium is számos érdekes programmal készül, a kicsiknek és felnőtteknek csillagászati szakkört és előadásokat tartanak.

A Kecskeméti Fürdő pedig januárban több alkalommal is tart szauna programokat. Aki pedig téli sportra vágyik, az megteheti a szabadidőközpontnál található fedett jégpályán. A részletekért érdemes felkeresni az intézmények honlapjait.