Kárpátaljai írók könyvei Kecskeméten

2024. 03. 04., 19:03
Kecskeméten mutatja be „A keresztúri vámpír és más történetek” című könyvét Kertész Dávid kárpátaljai író. A PestiSrácok újságírója mellett a szintén kárpátalajai Lőrincz P. Gabriella, József Attila-díjas szerző is beszél „Történetek az árnyékból” című kötetéről. Kedden a Hunyadivárosi Közösségi Házban, szerdán pedig a Széchenyivárosi Közösségi Házban vehetnek részt az író-olvasó találkozón.

Két kárpátaljai író érkezik Kecskemétre, hogy bemutassa könyvét. Kertész Dávid „A keresztúri vámpír és más történetek”, Lőrincz P. Gabriella pedig a „Történetek az árnyékból” című kötetéről beszél majd az érdeklődőknek. Az író-olvasó találkozó mellett szó lesz a kárpátaljai magyarság jelen helyzetéről, az ukrán terrorról, valamint az orosz-ukrán háborúról. Az írók tabuk nélkül válaszolnak majd minden kérdésre.

Az eseményt Kecskeméten két alkalommal szervezik meg: kedden 18 órától a Hunyadivárosi Közösségi Házban, szerdán pedig 15 órától a Széchenyivárosi Közösségi Házban. A belépés mindkét esetben ingyenes. A beszélgetéseket a Kecskeméti Televízió szerkesztő-riportere, Molnár H. Boglárka moderálja.