Képviselői fogadóóra és bűnmegelőzési előadás a Műkertvárosi Általános Iskolában

Lévai Jánosné, a 11. EVK önkormányzati képviselője várja a lakosságot

2023. 06. 13., 10:24
Nyugdíjas évzáró összejövetel, bűnmegelőzési előadás és képviselői fogadóóra lesz ma (kedd) délután 16 órától a Műkertvárosi Általános Iskolában. Az évzárót a Gyopáros Nyugdíjas Klub, az előadást Tóth Szilvia rendőr őrnagy, az fogadóórát pedig Lévai Jánosné, önkormányzati képviselő tartja.

Több program is várja a műkertvárosikat ma (június 13. kedd) délután a Műkertvárosi Általános Iskolában. A Gyopáros Nyugdíjas Klub tartja évzáró összejövetelét a jól megszokott helyén, mely hamarosan bezár a nyári szünetre. A klub felkérte a városrész képviselőjét, hogy Lévai Jánosnét, hogy segítsen egy bűnmegelőzési előadást szervezni, mely a szépkorúak közbiztonságát szolgálja.

Az esemény előadója Tóth Szilvia Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztály munkatársa, aki nem csak felhívja és példákkal támasztja alá, milyen bűncselekményeknek eshetnek áldozatul (lakásbetörések, telefonos csalók, táskatolvajok…), hanem a felmerülő kérdésekre is szívesen válaszol.

Az előadást és beszélgetést követően kerül sor Lévai Jánosné, a 11. EVK önkormányzati képviselőjének fogadóórájára, melyen a műkertvárosi lakosokat várja szeretettel, és hallgatja meg az utóbbi időkben szerzett tapasztalataikat, természetesen válaszol felmerülő kérdéseikre is.

Lévai Jánosné, a 11. EVK önkormányzati képviselőjének fogadóórája

Helye: Műkertvárosi Általános Iskola, Mártírok útja
Időpont: 2023. június 13. (kedd) 16.00 óra