KTE kosár: szomszédvári csatával folytatódik az alapszakasz

2024. 02. 29., 19:49
Szombaton folytatódik az NBI A-csoport alapszakasza. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Szolnok ellenfele lesz a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Február 14-én játszotta utolsó tétmérkőzését a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat az élvonalban. A válogatott szünet alatt sem állt le természetesen a munka, sőt az edzéseken túl edzőmeccsek is szerepeltek a programban, hogy meccsritmusban maradjon a gárda, és csiszolják a taktikai elemeket. 

A rövid pihenő arra is lehetőséget adott, hogy a sérülésekkel, betegségekkel küzdő játékosok visszakapcsolódjanak a vérkeringésbe. Ivkovic Stojan bízik benne, hogy szombaton teljes kerettel tudnak kiállni Szolnokon.

A két gárda kecskeméti, november végi meccsén az Olajbányász nyert 74-83-ra. A Tisza-partiaknál edzőváltás történt azóta. A szerb tapasztalt edző, Oliver Vidin vette át az irányítást Szarvas Gábortól február közepén.

-Minden edzőváltás hoz új impulzusokat, és ez történt Szolnokon is - nyilatkozta Ivkovic Stojan. -  Olvastuk, hogy a Debrecent felkészülési meccsen 35 ponttal győzték le. Biztos, hogy egy motivált Olajbányásszal fogunk összecsapni, akik jelenleg a tabella 3. helyén állnak. Nekünk a saját dolgainkkal kell foglalkoznunk. Minél kevesebb hibával kell játszanunk, az eltervezett stratégiát megvalósítanunk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk szombaton, és bízom benne, hogy hosszú idő után teljes kerettel utazhatunk a szomszédvári meccsre - zárta gondolatait a szakmai igazgató.

Szolnoki Olajbányász - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 22. forduló
2024. március 2., szombat @ Tiszaligeti Sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Makrai Márton, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: dr. Páli Kálmán

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

Élő közvetítés a felnőtt meccsről a MindiGO-n előfizetés után.


>>> Szurkolói információk ide kattintva <<<

Szerző: Komáromy András