Segítjük a szülőket az óvodaválasztásban

2023. 03. 28., 14:03
Hamarosan dönteniük kell a kisgyermekes családoknak, hogy melyik óvodába íratják be gyermekeiket. Kecskeméten széles a választék az önkormányzati intézmények terén. A családok döntését segítve a három nagy óvodaegység mutatkozik be mától a Kecskeméti Televízióban.

Az óvodaválasztásban segíti a családokat a Kecskeméti Televízió legújabb beszélgetéssorozata. Három napon keresztül a Kiemelő című magazinműsorban mutatja be a Kecskeméti Médiacentrum a város óvodáit, kitérve az érdekességekre és speciális programokra, amelyek az intézmények falai között várják a kicsiket.

A lehetőségek mellett a beiratkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról is szó esik majd a műsorokban és bárki ízelítőt kaphat majd az óvodák falain belüli élet szépségeiből.

Ma (kedden) este a Ferenczy Ida Óvodát, szerdán a Kálmán Lajos Óvodát, míg csütörtökön a Corvina Óvodát ismerhetik majd meg a nézők. A beszélgetés a 19 órás híradó után kezdődik majd. A bemutatkozókat ezt követően hírportálunkon és a Kecskeméti Televízió internetes felületein is megtalálják majd az érdeklődők.