Címke: beszélgetés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
9 találat
2023.05.25

Gajdics Ottó a Kölcsey Körön: „nem hagyjuk tönkretenni az identitásunkat”

A Nemzeti Fórum Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete és a Kölcsey Kör Kecskeméti Tagozata által szervezett 43. pódiumbeszélgetésen május 25-én este Gajdics Ottó vendégeskedett a Kocsis Pál Szakgimnázium dísztermében. Az újságíró, politikai közíró, a Szabad Föld főszerkesztője „Ádáz harc a béke pártján – Aktuális politikai és médiahelyzet hazánkban” címmel tartott előadást.
2023.04.13

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés-sorozata a 2022/23-as évadban ötödik alkalommal 2023. április 24-én hétfőn 18 órakor várja az érdeklődőket három őszinte, mélyreható, helyenként humoros beszélgetéssel. Beszélgetőpartnereink ismert, kecskeméti kötődésű személyiségek, akik pályájukról, sikereikről, bukásaikról és terveikről életük legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével mesélnek a Kelemen László Kamaraszínházban (Kecskemét, Rákóczi út 15.).
2023.03.28

Segítjük a szülőket az óvodaválasztásban

Hamarosan dönteniük kell a kisgyermekes családoknak, hogy melyik óvodába íratják be gyermekeiket. Kecskeméten széles a választék az önkormányzati intézmények terén. A családok döntését segítve a három nagy óvodaegység mutatkozik be mától a Kecskeméti Televízióban.
2023.01.31

Jön az Első Új Kecskeméti Hanglemezbörze!

Szombaton vagyis február 4-én rendezik meg az Első Új Kecskeméti Hanglemezbörzét a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. Az esemény tavaly osztozkodott a hifik szerelmeseivel, de idén csak a hanglemezeké lesz a főszerep. A rendezvény újdonságáról és a hanglemezek népszerűségéről Kőrös Tamás, hanglemezgyűjtővel, a börze szervezőjével beszélgetünk.