„Mozdulj ovis” rajzpályázat díjátadó és családi délelőtt a Lánchíd Utcai Iskolában

2023. 04. 01., 15:13
„Mozdulj ovis” elnevezésű rajzpályázat díjait vehették át a kis művészek a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában szombaton délelőtt. Az eseménnyel egybekötve rendezték meg a TheShow családi sportdélelőttöt is, ahová az iskola jelenlegi tanulói és jövőbeli lánchídasok érkeztek, hogy kipróbálják a mintegy húszféle játékos feladatot és sportvetélkedőt.
Fotó: Csősz Alexandra
A galéria 22 képet tartalmaz

„Mit jelent számodra a felelős állattartás?" – erre a kérdésre kellett a választ rajzban megjeleníteni azoknak a nagycsoportos óvodásoknak, akik megmérettették magukat a „Mozdulj ovis" elnevezésű rajzpályázaton. Szombaton a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában vehették át a legkisebb művészek az alkotásaikért járó elismeréseket. A díjakat Engert Jakabné alpolgármester adta át a fiataloknak.

Íjászat, kézilabda, torna, sakk, nyelvi sarok és megannyi különleges sport és játékos feladat várta a TheShow családi sportdélelőttön a jelenlegi és jövőbeli lánchídasokat az iskola sportcsarnokában. A hagyományosan megrendezett eseményre mintegy 200 óvodás és iskolás érkezett szüleivel, hogy kipróbálják magukat a judo, a darts, az atlétika és más sportok, illetve a különböző nyelvi feladatok terén. A szülők és a gyerkőcök izgalmas délelőttöt tölthettek el a sportszellemiséggel átitatott intézmény falai között.