Címke: családi nap
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5335 találat
2023.11.18

Rudolf az ifjúságért - Családi napot tartottak a Mercedes-Benz Sport Akadémián

Folyamatosan építik a Rudolf-laktanya területét. Kialakítanak egy közösségi teret is, mely számos lehetőséget biztosít Kecskemét lakói számára. A Rudolf-kert életre keltése érdekében indított egy programsorozatot az önkormányzat, mely során a helyieket szólítják meg. Az egyik állomásra ma került sor a Mercedes-Benz Sport Akadémián. A Rudolf az ifjúságért című rendezvény a családok, főleg a gyermekek számára kínált kikapcsolódási lehetőséget.
2023.10.09

Családi nappal ünnepelte az állatok világnapját a vadaskert

A Furfangos paraván bábműsora nyűgözte le a legkisebbeket vasárnap a Kecskeméti Vadaskert előtti parkban. Az Állatok világnapja alkalmából a szervezők több napon keresztül készültek izgalmas programokkal, melynek záróeseménye volt a hét utolsó napján megrendezett családi nap. – Az állatokért vagyunk, azért, hogy vigyázzunk rájuk, bemutassuk, gyógyítsuk őket. A gyerekeknek is elmondjuk, tegyenek így ők is. […]
2023.09.16

Családi nap Kecskemét főterén

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület idén is megrendezi hagyományos, Gyermekeink a kincseink elnevezésű programsorozatát, amely ezúttal a Budapesti Demográfiai Csúcs kísérőrendezvényeként és támogatásával megvalósuló Családi nap keretében zajlik Kecskeméten. Mutatjuk a szombatra tervezett programokat:
2023.09.13

Stúdióbeszélgetés: Nagyhegyesi-Kis Mariann a szombati családi napról

A Budapesti Demográfiai Csúcs ötödik alkalommal helyezi a középpontba a családok ügyét. A csúcs kísérőprogramjaként több vidéki nagyvárosban, így Kecskeméten is családi napot tartanak. Szombaton a Főtéren délelőtt 10 órától egészen estig színes programokat kínálnak minden korosztály számára. A családi nap részleteiről beszélgettünk Nagyhegyesi-Kis Mariannal, a Polgármesteri Hivatal Közösségi Kapcsolatok Osztályának vezetőjével.
2023.09.07

A Bon-Bon és az R-GO is fellép Kecskemét főterén

Családi napot tartanak Kecskemét főterén szeptember 16-án. 10 órától egészen estig színes programokat kínálnak minden korosztály számára: lesz többek között babakocsis és kismotoros felvonulás, bábjáték a Romkertben, és két sztárfellépőt is köszönthetünk városunkban. 18 órától a Bon-Bon ad koncertet, majd Szikora Róbert és az R-GO lép fel a családi napon.
2023.08.29

Hatalmas bulival ünnepelte 25. születésnapját a Mátrix Oktatási Központ

Ingyenes Alma koncert, 100 szeletes torta, lélegzetelállító LedShow, légvár, egész napos interaktív programok várták a családokat a Mátrix Oktatási Központ 25. születésnapi ünnepségén. Ezen a napon az ünnepelt adott ajándékot, a vendégek pedig rendkívül hálásak voltak. Csillogtak a gyermekszemek, kicsik és nagyok arcán mosoly ült. Pedig ez egy iskola, de nem olyan, mint az, amit megszoktunk.
2023.05.20

Felhőtlenül telt a Műkertvárosi Családi Nap

Kilenc bogrács alatt gyújtottak be ma a műkertvárosiak a Parasztfőiskolán. A városrész Családi Napján ingyenes légvár, lovaskocsikázás és kutyabemutató is várta a vendégeket. A Műkertvárosért Együtt Egyesület már második alkalommal szervezte meg az eseményt, melyen mintegy 120 helyi vett részt.
2023.04.01

„Mozdulj ovis” rajzpályázat díjátadó és családi délelőtt a Lánchíd Utcai Iskolában

„Mozdulj ovis” elnevezésű rajzpályázat díjait vehették át a kis művészek a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában szombaton délelőtt. Az eseménnyel egybekötve rendezték meg a TheShow családi sportdélelőttöt is, ahová az iskola jelenlegi tanulói és jövőbeli lánchídasok érkeztek, hogy kipróbálják a mintegy húszféle játékos feladatot és sportvetélkedőt.