Óriási sikerrel játszotta Pokorny Lia önálló estjét Kecskeméten

2024. 06. 12., 17:19
Álló ovációval hálálta meg a kecskeméti közönség kedden este, hogy Pokorny Lia megosztotta velük A majdnem tökéletes boldogság receptjét. A színésznő a Hírös Agóra nagytermében közel teltház előtt játszotta el önálló estjét, melynek ő maga a szerzője is, rendezője pedig Botos Éva.
A galéria 11 képet tartalmaz

Nagy sikerrel, szinte teltház előtt játszotta A majdnem tökéletes boldogság c. önálló estjét Pokorny Lia. Rendhagyó módon a Hírös Agóra aulájában fogadta Pokorny Lia a nézőket, hogy egy titokzatos, interaktív asszociációs játékkal megalapozza az előadás hangulatát.

A majdnem tökéletes boldogság rendezője Botos Éva, aki már a LIAson c. szólóelőadáson is közösen dolgozott Pokorny Liával.

Az önálló est rendhagyó módon lebontja az ún. negyedik, láthatatlan, nézők és színpad közötti falat azzal, hogy Lia közvetlenül a közönségnek meséli el Bársony Kriszta élettörténetét.

A színésznő az előadása után adott interjúban elárulta, hogy hozzá legközelebb ez a fajta színház áll, ahol a nézők nemcsak kukkolóként vannak jelen, hanem az interakcióknak köszönhetően „jobban a bőrük alá megy a sztori”, ahogy ő fogalmaz. Úgy látja, hogy a közönségnek nagy szüksége van arra, hogy valaki a szívükhöz szóljon, és ne csak intellektuálisan szólítsa meg őket.

Pokorny Lia nemcsak előadója, hanem szerzője is önálló estjének. Liával készült interjúnkat az alkotás folyamatáról, a majdnem tökéletes boldogság hozzávalóiról a KTV Kiemelő c. műsorának ma esti adásában láthatják.