Scoregoal: az egyik legfontosabb meccs vár ránk hétfőn

2022. 12. 03., 16:26
A pénteki 6-2-es nyírbátori siker után hétfőn már hazai pályán lépnek pályára az SG Kecskemét Futsal játékosai az élvonalban az Újpest ellen.

A két együttes az ősszel már a fővárosban összemérte tudását, akkor 5-4-es kecskeméti siker született.

A lila-fehérek az utóbbi mérkőzéseken rendre pontot, pontokat szereztek, és így továbbra is versenyben vannak a felsőházi helyekért. 20 ponttal a 7. pozícióban vannak.

Az SG Kecskemét Futsal a kötelező győzelmeket begyűjtötte, csak a bajnoki címre is esélyes Berettyóújfalu és Haladás tudta őket megállítani. Ők 26 egységgel az 5. helyen foglalnak helyet jelenleg.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Egy nagyon fontos meccs következik hétfőn az Újpest ellen, hiszen ők is a felsőházba vágynak, akárcsak mi. A fővárosiak szervezetten játszanak, kompakt csapatot alkotnak, nem szabad, hogy a tabellán elfoglalt helyük kényelmessé tegyen minket. Egy nehéz meccsre számítok. Most a legfontosabb, hogy fizikálisan és mentálisan is regeneráljunk, mert sűrű a programunk. Úgy gondolom, hogy hazai pályán mindenképpen csak a győzelem lebeghet a szemünk előtt. Mindent megteszünk hétfőn, hogy behúzzuk a három pontot, és nagy lépést tegyünk ezzel afelé, hogy biztosítsuk helyünket a felsőházba. Szurkolóinkra most is óriási szükségünk van, bízom benne, hogy Kecskemét sportszerető közönsége mellénk áll hétfőn.

SG Kecskemét Futsal – Újpest FC-220Volt
Férfi futsal NBI alapszakasz 14. forduló
2022.12.05., hétfő 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft