Scoregoal: megérdemelt győzelem Nyírbátorban

KÖZLEMÉNY
2022. 12. 03., 09:51
Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy elhozzák Nyírbátorból a három pontot a kecskeméti futsalosok péntek este.

Már a kezdő sípszótól kezdve érezhető volt a kecskeméti dominancia, ám az első találatra egészen a félidő derekáig kellett várni. Ekkor Darko Ristic villant meg, és szerezte meg a vezetést az SG Kecskemét Futsalnak. A 14. percben egy tetszetős kecskeméti akció végén végül egy nyírbátori játékosról került a labda a hálóba, ezzel már 0-2-re vezettek a vendégek. A szünet előtt még gyors gólváltás történt. A 17. minutumban Hadnagy, majd nem sokkal később Szentes Bíró zörgette meg a hálót, így a félidőre 1-3-as kecskeméti vezetéssel mehettek a felek.

A fordulás után sem változott a játék képe, továbbra is a kék oroszlánok akarata érvényesült. A második felvonás első gólját a magyar válogatott Biró Attila jegyezhette a 29. percben. Őt követte három minutummal később Milovac, akinek góljával már eldőlni látszódtak az érdemi kérdések. A nyírbátoriak viszont megmutatták, hogy minden egyes kihagyást képesek kihasználni: Szentes Bíró megduplázta saját és csapata góljai számát. A hajrában jött azonban a meccset lezáró csattanó. A kitámadó házigazda üres kapujába talált Nyerges András, a kecskemétiek kapusa, ezzel kialakítva a végeredményt.

Marko Gavrilovic sportigazgató: – Nagyon jól játszottunk, kontrolláltuk a játékot szinte a teljes meccs során. A bekapott gólok kisebb kihagyásoknak köszönhetőek, de egyértelműen mi voltunk a jobb a csapat, és megérdemeltük a győzelmet. Nem sok időnk van azonban a következő meccsig, ugyanis hétfőn már az Újpest érkezik Kecskemétre. Nagyon fontos összecsapás lesz az is számunkra.

Nyírbátori SC – SG Kecskemét Futsal 2-6 (1-3)
Férfi futsal NBI alapszakasz 13. forduló
2022.12.02., péntek 19:00
Nyírbátori sportcsarnok