Scoregoal: vérbeli derbi következik a dobogóért

2023. 02. 02., 16:10
Vasárnap tévés meccsen (M4Sport+ / Duna World , 20:00) fogadja az MVFC Berettyóújfalut az SG Kecskemét Futsal az alapszakasz utolsó előtti fordulójában. A tét nagy, így igazán parázs derbire van kilátás.

A két csapat őszi meccsét az MVFC nyerte meg 5-3-ra, így a visszavágás vágya is fűti a kék oroszlánokat. Emellett természetesen a legfontosabb most, hogy a felek közti két pontnyi különbség a tabellán ne változzon, vagy akár nőjön is a hírös városiakra javára.

Az SG Kecskemét Futsal a 3. helyről (45 pont) várhatja a vasárnap 20:00 órakor startoló összecsapást, míg a vendégek mögöttük egy pozícióból (43 pont).

Az alapszakaszban elért helyezés azért is fontos minden együttes számára, ugyanis a felsőházba innen is visznek majd pontokat pozíciótól függően.

A rangadót a Poliext Kft. támogatja, így a belépés ingyenes mindenki számára.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai:

- Mindkét csapatnak borzasztóan fontos lesz ez a vasárnapi összecsapás, hiszen sok minden eldőlhet annak tekintetében, hogy milyen pozícióból kezdődik majd a felsőház. Amennyiben nyerünk, akkor egészen biztosan a dobogó valamelyik fokáról várhatjuk majd a folytatást. Az MVFC Berettyóújfalu egy kiváló gárda. Sokat megélt, minőségi játékosaik vannak, többen közülük a Bajnokok Ligájában is kipróbálhatták magukat. Egy nagyon kiélezett és izgalmas derbire számítok, mindkét gárda a legjobb formáját akarja majd megmutatni úgy vélem. Bízom a csapatomban, és a sikerben. Megvan minden esélyünk a győzelemre. Jobb helyzetben vagyunk az előző hetekhez képest, de még a következő napok kérdése, hogy pontosan ki lesz bevethető a rangadón.  Mivel tévés közvetítés is lesz, ez még nagyobb motivációt adhat a játékosok számára. A hazai pálya előnye azonban akkor tud átbillenni felénk igazán, ha sokan kijönnek és szurkolnak nekünk a győzelemért. Arra biztatok mindenkit, hogy aki csak teheti, álljon mellénk ezen a fontos összecsapáson a Messzi István sportcsarnokban!

SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu
Férfi futsal NBI alapszakasz 21. forduló
2023.02.05., vasárnap 20:00
Messzi István Sportcsarnok

M4Sport+ (Duna World) élő közvetítés

Aktuális tabella ide kattintva