Tombol az EB-láz Kecskeméten is

2024. 06. 16., 14:42
A labdarúgó-Európa-bajnokság az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szervezésében, négyévente megrendezésre kerülő legfontosabb eseménye. Kecskemét is EB lázban ég, a Hírös Agóra előtt kialakított meccsnéző HADóm alatt és a városban több szurkolói pontnál minden nap óriási szurkolótábor van.

Kecskeméten több helyszínen is készültek kivetítőkkel és finomságokkal a focirajongóknak, ha valaki nagyobb társaságban szeretné nézni a meccseket, vagy csak a szabadban élvezné a nyári meccsnézés feelingjét. A Hírös Agóra szervezésében szinte az egész Deák tér be lett építve, a Nagytemplom mögött pedig egy 6,5x3,5 méteres óriáskivetítő épült, ami mellé már kitelepültek a vendéglátóegységek is. Két hete pedig egy úgynevezett HADómot húztak fel az Agóra elé, ami eddig a szivárvány színeiben pompázott, most pedig az installáció magára öltötte végső ruháját.

Június 16-án, vasárnap három mérkőzést rendeznek a labdarúgó Európa-bajnokságon. Lengyelország Hollandiával, Anglia Szerbiával játszik, ez az Eb 2024 mérkőzések vasárnapi menetrendje:

16.00 Lengyelország–Hollandia

19.00 Szlovénia–Dánia

22.00 Szerbia–Anglia

A 2024-es labdarúgó Eb egy hónapig, június 14-től július 14-ig tart.

Fotók: Gyenes Kata / Hírös Agóra

Kapcsolódó cikk