Újraindulnak az Otthon Mozi vetítései az Agórában

2023. 01. 28., 16:49
Bár a térség legszebb art mozijának kapuja továbbra is zárva tart, addig is élvezhetjük a művészfilmek varázsát a Hírös Agóra színháztermében.
Korábbi felvétel az European Cinema Night vetítésről

Februártól ismét el belemerülhetünk a művészfilmek legjavába, ugyanis a Hírös Agóra nyitásával az Otthon Mozi is megkezdi a vetítéseket. A vetítések egyenlőre még nem az art mozi saját berkeiben zajlanak, de nem kell csüggedni, ugyanis most is remek filmekkel készülnek a nézőknek!

A jövő nyár Kárpáti György Mór rendező (Guerilla) legújabb alkotása egy középiskolai traumára keresi a választ.

Larry - Egy nagyon izgalmas és aktuális téma a dadogós nyírségi rapper történetén keresztül.

Elcsípheted még a legjobb nemzetközi film egyik Oscar-jelöltjét, a Közel c. filmet, a Nyolc hegy Paolo Cognetti hazánkban is kiadott, nagy sikerű regényéből készült filmadaptációját, amely a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a zsűri díját nyerte el.

A titokzatos nő (a Házasság hetéhez kapcsolódva) egy nagyon izgalmas, szerelmi történet krimi műfajába csomagolva.

Folytatják a történelmi filmklubot, A néma forradalom c. filmmel. Ajánlott korosztály középiskolás, történelem iránt érdeklődők. A vetítéseket bevezetők előzik meg.

Cristian Mungiu - Dombokon túl, Érettségi, Mesék az aranykorból, 4 hónap, 3 hét 2 nap - új filmmel jelentkezett. R. M. N. A román-magyar-német nyelvű alkotás a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, szereplői között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának magyar színészei is felbukkannak.