XXV. Állásbörzéjét rendezte meg ma a Neumann János Egyetem

2024. 04. 16., 15:34
56 cég képviseltette magát ma (kedd) a Neumann János Egyetem jubileumi állásbörzéjén. A munkaadók előadásokkal, tanácsadásokkal, nyereményjátékkal és ajándékokkal várták a hallgatókat a CAMPUSON.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 27 képet tartalmaz

Megrendezte XXV. állásbörzéjét kedden a Neumann János Egyetem. A rendezvényen 56 cég képviseltette magát előadásokkal, tanácsadásokkal, nyereményjátékkal és ajándékokkal a CAMPUS aulájában.  Az esemény megnyitóján Dr. habil. Fülöp Tamás rektor azt mondta: ez a negyed évszázados hagyomány méltó kapcsolódási pont a térségben tevékenykedő vállaltok és a hallgatók között. Az egyetem számára kiemelten fontos a vállalati partnerség, ez az intézmény egyik legnagyobb erőssége.

Gaál József, alpolgármester köszöntőjében kiemelte, büszke lehet Kecskemét a rekordsebességgel fejlődő egyetemre és a térségben működő vállalatokra. Hozzátette: az önkormányzat számára fontos, hogy megfelelő feltételeket teremtsen az itt lévő cégek számára, illetve az hogy megfelelő életkörülményeket biztosítsanak a lakosságnak. A nagyszabású rendezvényre Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a Neumann János Egyetemért Alapítvány kuratóriumi tagja is ellátogatott. Mint a rendezvényen elhangzott az egyetem törekszik arra, hogy megfeleljen a Z generáció elvárásainak, biztosítsa számukra a fejlődési lehetőséget.

Az egyetem életében a duális képzés, a vállalatokkal való szoros együttműködés kiemelten fontos. A rendezvény nagymértékben hozzájárul a hallgatók sikeres elhelyezkedéséhez. Az eseményről bővebb összeállítás látható a KTV ma Kiemelő magazinjában.