Kassai Lajos, Zoboki Gábor és a Travels Group - ilyen volt a Nyitott Városháza keddi napja

2024. 05. 29., 11:47
Kedden is számos színes program várta az érdeklődőket a Nyitott Városháza rendezvénysorozaton. Délután Zoboki Gábor építésszel és Kassai Lajos lovasíjásszal is beszélgetést láthattak az érdeklődők, utóbbi után bemutatót is tartottak. Este a Travels Group adott koncertet a Városháza díszudvarán.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 26 képet tartalmaz

A Nyitott Városháza programsorozaton a Neumann János Egyetem is képviseltette magát. Kedd délután Zoboki Gáborral, a ZDA ügyvezető igazgatójával, a Zoboki Építésziroda vezető építészével beszélgetett a Lechner Kávéházban Árvai Zoltán, a Neumann János Egyetemért Alapítvány kommunikációs vezetője.

A képre kattintva galéria nyílik!

A beszélgetésen szó volt Kecskemét építészeti adottságairól, valamint téma volt még, hogy Kínából milyen komoly fókuszpont lehet Kecskemét, az itteni épített örökség.

A délután folyamán a díszteremben Kassai Lajos Magyar Örökség-díjas lovasíjász tartott előadást a hagyomány és a modernitás kapcsolatáról, majd ezt követte a Smuta törzs bemutatója.

Este a Travels Group lépett fel a díszudvaron. A csapat 2023-ban alakult Pulius Tibor kezdeményezésére. A műsorban a jazzen kívül világzenei, valamint kortárs komolyzenei elemek is feltűntek.

A képre kattintva galéria nyílik!

Ma este híróránkkal egy időben a Három szoprán című koncert zajlik, amelyen Miklósa Erika lép fel a The Voice tehetségkutató két felfedezettjével.