Címke: Lechner Kávéház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
611 találat
2024.02.21

Új ügyfélszolgálati pontot nyitott Kecskeméten a Groupama Biztosító

A Kisfaludy-ház egykori Domus áruház felőli oldalán megnyitotta második kecskeméti ügyfélszolgálati irodáját a Groupama Biztosító. Alexandre Jeanjean, a biztosító vezérigazgatója a Lechner Kávéházban tartott szerdai megnyitóeseményen kiemelte: a digitalizáció és a mesterséges intelligencia korában is kulcsfontosságúnak tartják az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartást. Gaál József, Kecskemét alpolgármestere üdvözölte az új ügyfélszolgálati pont megnyitását, hiszen mint mondta, a pénzügyi szolgáltatások fejlesztése is hozzátartozik a város élhetőségének további emeléséhez.
2024.02.20

Kihirdették a Szerelemre ítélve című novellapályázat eredményét

A Házasság Hetéhez kapcsolódva novellapályázatot hirdetett az önkormányzat 25 év alatti fiatalok részére Szerelemre ítélve címmel. A legjobb pályamunkák szerzői kedd délután vehették át a díjakat a Lechner Kávéházban rendezett ünnepi eseményen. A pályázat kedvcsinálóként is szolgált egy hamarosan elinduló kecskeméti irodalmi műhelyhez, mely a fiatal tehetségek kibontakozását lesz hivatva segíteni.
2023.11.30

Kecskeméten járt a volt lengyel nagykövet

Jerzy Snopek, a Lengyel Köztársaság volt budapesti nagykövet és felesége tett látogatást Kecskeméten. A vendégeket Prof. Dr. Sztachó-Pekáry István alpolgármester köszöntötte a Lechner Kávéházban.
2023.09.15

A régi magyar kávéházi hagyományok kelnek életre Kecskeméten – Megnyílt a Lechner

Kávéház, nem kávézó – hívja fel mindjárt az elején a figyelmet Tamási Ákos, a Városháza sarkán nemrég megnyílt Lechner Kávéház üzletvezetője. A régi magyar kávéházi hagyományokhoz visszanyúló patinás Lechner nem csak minőségi olasz kávét kínál. A croissant-ok, bagettek, magyaros és angolszász tojásételek mellett meleg főételeket, frissen csapolt proseccót és más italkülönlegességeket is fogyaszthatunk itt, de ennél még több kíván lenni a Lechner: Kecskemét új közösségi helyszíne.
2023.08.29

Csaknem 55 ezren vettek részt a most záruló HI! Kecskemét programjain

Csak a hivatalosan regisztrált látogatókat számba véve csaknem 55 ezren vettek részt a most lezáruló HI! Kecskemét bő négy évig futó programjain. A 2019-ben kezdődő sorozat keretében megközelítőleg 300 zenei produkció valósult meg, és legalább ennyi hagyományőrző, óvodás, iskolás vagy nyugdíjas csoportnak nyújtottak bemutatkozási lehetőséget – hangzott el a HI! Kecskemét projektzáró eseményén kedden a Városházán. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester úgy fogalmazott: mi kecskemétiek "egy nagy családdá kovácsolódtunk" a HI! Kecskemétnek köszönhetően.
2023.08.22

Hamarosan megnyílik a Lechner Kávéház

Amit oly' régóta várunk, hamarosan megtörténik: megnyitja kapuit A KÁVÉHÁZ. Így, csupa nagybetűvel. Hiszen nem akárhol nyit meg, és nem is akárkiről nevezzük el. Kecskemét ékkövének, a Városházának Nagytemplom felőli sarkán nyíló, hamisítatlan békebeli hangulatot árasztó kávéház névadója a szecessziós magyar építészet atyja, Lechner Ödön – írja közösségi oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.