A KTE focistái is megnézték a Városháza új látogatóközpontját

2023. 05. 31., 17:56
Az NB I-ben ezüstérmet szerzett KTE focistái is megtekintették szerda délután a Városháza új látogatóközpontját. A fiúk nem meglepő módon a város sportsikereit bemutató utolsó teremre voltak a leginkább kíváncsiak.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 14 képet tartalmaz

A játékosokat, Szabó István vezetőedzőt és a klub többi vezetőjét, edzőjét Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntötte a Városháza bejáratánál. A látogatóközpont termein Virág Zsolt kurátor, a Magyar Kastélyprogram Kft. ügyvezetője vezette végig a csapatot.

A leghosszabban a kiállítás utolsó termében időztek, mely többek között a város sportsikereit mutatja be. Itt végignézték először a Kecskemét 2011-es kupagyőzelmének felvételeit, majd az idei szezonban a Fradi ellen lőtt gólokat.

A tárlatvezetés után Szabó István vezetőedző, dr. Filus Andor ügyvezető és Vágó Levente csapatkapitány vastaps kíséretében vehette át a polgármester ajándékait a díszteremben tartott ünnepségen, melyen Kecskemét város elmúlt fél évben jelentős megyei vagy állami kitüntetésben részesült kiválóságait díjazták.

A játékosokra most két hét megérdemelt szabadság vár a felkészülési időszak kezdetéig.

A nagyközönség előtt vasárnap megnyíló új látogatóközpontról részletesen kapcsolódó cikkünkben olvashat.

Kapcsolódó cikk