Címke: dr. Filus Andor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2023.05.26

Megvan az ezüst!

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A mérkőzés után átadták az érmeket a Széktói Stadionban, ezután pedig hajnalig tartó buli következett a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.
2023.05.15

Dr. Filus Andorral, a KTE ügyvezetőjével beszélgettünk

Vasárnap véget ért az OTP Bank Liga 31. fordulója, és a Ferencváros elleni győzelemmel, illetve a riválisok eredményeinek tudatában eldőlt, hogy mindenképpen klubrekorddal zárjuk a 2022/2023-as idényt. Mindezekkel kapcsolatban Dr. Filus Andorral, a KTE ügyvezetőjével beszélgetünk.
2023.04.19

Átadták a Táncsics Kollégium műfüves focipályáját

Felavatták a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium új műfüves labdarúgópályáját ma délután. Nem csupán fociedzéseket fognak ott tartani, hanem a kollégium fiataljai is használhatják a pályát szabadidejükben. A beruházás része annak a 600 millió forintos projektnek, melynek köszönhetően több műfüves pályát is kialakítottak, felújítottak a városban.
2023.04.13

Támogatói ankéton összegezte az eredményeket a Kecskeméti TE vezetősége

Támogatói ankéton összegezte az idei szezon eddigi eredményeit és a közeljövő terveit a Kecskeméti TE vezetősége csütörtök délután. A Széktói Stadion klubtermében tartott tájékoztatón, majd az azt követő kötetlen beszélgetésen bőven volt mit ünnepelni. Mint elhangzott, a fő cél az NB I-ben való stabil, hosszútávú bennmaradás a fenntartható építkezés jegyében. A stadion gyepszőnyegének felújítása május végén kezdődhet el, amint vége a szezonnak.
2023.03.08

Dr. Filus Andor: nyáron kezdődhet el a Széktói Stadion pályájának teljes felújítása

Hamarosan folytatódik a Széktói Stadion felújítása. Erről beszélt a KTV Sportmagazinjában dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője. Mint a műsorból kiderült tavasszal születhet központi döntés a stadion újabb támogatásáról, amelynek nyomán nyáron elindulhat a teljes pályaszerkezet felújítása. A munkálatok 8 hetes időszakában fűthetővé teszik a területet, megoldják a vízelvezetést és új gyepszőnyeget alakítanak ki.
2023.01.10

Fejlesztések a Széktói Stadionban

A KTE történetének legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. A csapatunk újoncként feljutott az élvonalba, majd az NB I-ben is kitűnő eredményeket elérve, féltávnál a második helyen áll. Az eredményekről és a fejlesztésekről dr. Filus Andor, a klub ügyvezetője számolt be.
2023.01.09

Dr. Filus Andor: a klub történetének legsikeresebb éve volt ez

A 2022-es esztendő rég nem látott sikereket hozott a Kecskeméti TE életében. A csapatunk újoncként feljutott az élvonalba tavaszi menetelésével, majd az NB I-ben is kitűnő eredményeket elérve, féltávnál a második helyen áll. Az évet dr. Filus Andor értékelte, aki a klub ügyvezetőjeként szintén a csapattal tartott a beleki edzőtáborba. A felnőtt együttes eredményei mellett természetesen kitért az utánpótlásra, illetve az egyéb kapcsolódó területekre is.