Címke: dr. Filus Andor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.12.19

Hűtő-fűtő berendezést kapott a Mezei utcai Biztos Kezdet Gyerekház

A Biztos Kezdet Gyerekház 2020 óta működik Kecskeméten, azóta a téli időszakban gondot jelent a közösségi tér teljes felfűtése. A Kecskeméti TE és a HÉP Zrt. felajánlásával megoldódott a probléma: hűtő-fűtő berendezést kapott az épület, melyet a fűtési szezon kezdetén be is szereltek. Kedd délelőtt dr. Salacz László országgyűlési képviselő, dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője és Nikitscher Tamás, a csapat egyik játékosa látogatott el a gyerekházba.
2023.11.22

Májustól átfogó felújításon esik át a Széktói Stadion pályája

Jövő év májusától, az NB I-es szezon végeztével új pályatestet kap a Széktói Stadion. A mintegy 700 millió forintos beruházást Kecskemét város önkormányzata és a tao-felajánlások révén kecskeméti cégek is jelentősen támogatják. A pályatest cseréje után a városi oldali lelátó, majd a főépület felújítása, bővítése következhet hosszabb távon – hangzott el a KTE szerda délutáni sajtótájékoztatóján.
2023.10.18

Bizakodó hangulatú támogatói ankéton fogadta szponzorait a KTE

Az elmúlt öt bajnoki jelentette kisebb hullámvölgy ellenére bizakodó hangulatban zajlott kedd este a Kecskeméti TE támogatói ankétja a belvárosi Veyron rendezvényházban. A szakvezetők hangsúlyozták, hogy az összes fontos statisztikai mutató tekintetében fejlődött a klub, és továbbra is jó a csapatmorál. A fő cél a KTE stabilizálása az első osztályban, amire minden esély adott. A Széktói Stadion fejlesztése is napirenden van, megújulhat a gyepszőnyeg, és a fedett lelátók tervét is kidolgozzák.
2023.05.26

Megvan az ezüst!

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A mérkőzés után átadták az érmeket a Széktói Stadionban, ezután pedig hajnalig tartó buli következett a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.
2023.05.15

Dr. Filus Andorral, a KTE ügyvezetőjével beszélgettünk

Vasárnap véget ért az OTP Bank Liga 31. fordulója, és a Ferencváros elleni győzelemmel, illetve a riválisok eredményeinek tudatában eldőlt, hogy mindenképpen klubrekorddal zárjuk a 2022/2023-as idényt. Mindezekkel kapcsolatban Dr. Filus Andorral, a KTE ügyvezetőjével beszélgetünk.
2023.04.19

Átadták a Táncsics Kollégium műfüves focipályáját

Felavatták a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium új műfüves labdarúgópályáját ma délután. Nem csupán fociedzéseket fognak ott tartani, hanem a kollégium fiataljai is használhatják a pályát szabadidejükben. A beruházás része annak a 600 millió forintos projektnek, melynek köszönhetően több műfüves pályát is kialakítottak, felújítottak a városban.
2023.04.13

Támogatói ankéton összegezte az eredményeket a Kecskeméti TE vezetősége

Támogatói ankéton összegezte az idei szezon eddigi eredményeit és a közeljövő terveit a Kecskeméti TE vezetősége csütörtök délután. A Széktói Stadion klubtermében tartott tájékoztatón, majd az azt követő kötetlen beszélgetésen bőven volt mit ünnepelni. Mint elhangzott, a fő cél az NB I-ben való stabil, hosszútávú bennmaradás a fenntartható építkezés jegyében. A stadion gyepszőnyegének felújítása május végén kezdődhet el, amint vége a szezonnak.
2023.03.08

Dr. Filus Andor: nyáron kezdődhet el a Széktói Stadion pályájának teljes felújítása

Hamarosan folytatódik a Széktói Stadion felújítása. Erről beszélt a KTV Sportmagazinjában dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője. Mint a műsorból kiderült tavasszal születhet központi döntés a stadion újabb támogatásáról, amelynek nyomán nyáron elindulhat a teljes pályaszerkezet felújítása. A munkálatok 8 hetes időszakában fűthetővé teszik a területet, megoldják a vízelvezetést és új gyepszőnyeget alakítanak ki.
2023.01.10

Fejlesztések a Széktói Stadionban

A KTE történetének legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. A csapatunk újoncként feljutott az élvonalba, majd az NB I-ben is kitűnő eredményeket elérve, féltávnál a második helyen áll. Az eredményekről és a fejlesztésekről dr. Filus Andor, a klub ügyvezetője számolt be.
2023.01.09

Dr. Filus Andor: a klub történetének legsikeresebb éve volt ez

A 2022-es esztendő rég nem látott sikereket hozott a Kecskeméti TE életében. A csapatunk újoncként feljutott az élvonalba tavaszi menetelésével, majd az NB I-ben is kitűnő eredményeket elérve, féltávnál a második helyen áll. Az évet dr. Filus Andor értékelte, aki a klub ügyvezetőjeként szintén a csapattal tartott a beleki edzőtáborba. A felnőtt együttes eredményei mellett természetesen kitért az utánpótlásra, illetve az egyéb kapcsolódó területekre is.