Adventi családi délutánt tartottak a Hírös Lovardában

2023. 12. 08., 14:10
Adventi családi délutánt tartott csütörtökön a Neumann János Egyetem Hírös Népfőiskola Lovardája. Az eseményen a lovagolni járó kilenc osztály vett részt, melyek közül két osztály külön meglepetésben is részesült. A gyerekek műsort adtak elő és közösen díszítették fel a lovarda karácsonyfáját.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 30 képet tartalmaz

Közösen díszítették fel a Hírös Lovarda karácsonyfáját a gyermekek. Tegnap rendezte meg ugyanis a Neumann János Egyetem az adventi családi délutánt.

Az eseményen Lévai Jánosné elmondta: az igazi kincsünk belülről érkezik, a szeretet, a harmónia, az egymásra figyelés ilyenkor sokkal jobban felerősödik. A tanácsnok hangsúlyozta, hogy a lovas oktatás a harmadik évfolyamban már ebben a szép környezetben zajlik. Lévai Jánosné kiemelte: magyarságtudatot, hazaszeretetet kapnak a fiatalok a lovardában.

A rendezvényen a Kadafalvi Általános Iskola 3/A osztályának előadását láthatták a vendégek: volt rábaközi betlehemes dalcsokor, verses összeállítás, Bitó Edit osztályfőnök felolvasta a négy gyertya meséjét, majd a műsort a négy kicsi gyertya énekkel zárták a gyermekek.

A képre kattintva újabb galéria nyílik!

A Neumann János Egyetem két meglepetéssel is készült: ajándék csoportos lovagoltatást, valamint egy pusztaolimpiával egybekötött családi napot lehetett nyerni egy sorsoláson. A két szerencsés a Kadafalvi Általános Iskola 3/A osztálya, valamint a Vásárhelyi Pál Általános Iskola 3. osztálya lett.