AZ ÉN VÁROSHÁZÁM. A TIÉD. A MIÉNK.: Ünnepel a város

2023. 06. 01., 20:26
Egy hétig ünnepel Kecskemét! "AZ ÉN VÁROSHÁZÁM. A TIÉD. A MIÉNK." címmel megrendezett programsorozat június 4. és 10. között vár mindenkit, a felújított kecskeméti Városháza átadásának alkalmából.

Egy héten keresztül ünnepelhetjük a felújított Városházánkat. 2019-ben kezdték a munkálatokat, ma pedig már ennek gyümölcsét élvezhetjük. A városvezetés úgy döntött, hogy Kecskemét méltán híres szecessziós épülete többet érdemel egy átadónál, ezért június 4-e és 10-e között rengeteg színes programmal készülnek a szervezők.

Az ünnepséget a Nemzeti Összetartozás Napja és a Szecesszió Világnapja foglalja keretbe. Minden korosztálynak kedveznek: gyerek, szecesszióhoz kapcsolódó, könnyűzenei és komolyzenei programok is lesznek.

Óriási az érdeklődés

A felújított Városháza megnyitó ünnepségsorozatának programjai között a Barangolás a felújított Városháza épületében című vezetett sétákra a korlátozott létszám miatt nem tudnak további jelentkezőket fogadni. Az ünnepségsorozat része a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Kőszívű 50. jubileumi előadása (június 4.), amelyre sajnos elfogytak a jegyek, a darabot más időpontban meg lehet tekinteni. A Szikora Róbert – Lezsák Sándor: Az ÉG tartja a FÖLDET - Erzsébet, a szerelem szentje – musical nyilvános próbájának megtekintése a színházban regisztrációhoz kötött. ([email protected])

A felújított Városháza megnyitó ünnepségsorozatának programjai között a Barangolás a felújított Városháza épületében című vezetett sétákra a korlátozott létszám miatt nem tudnak további jelentkezőket fogadni. Az ünnepségsorozat része a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Kőszívű 50. jubileumi előadása (június 4.), amelyre sajnos elfogytak a jegyek, a darabot más időpontban meg lehet tekinteni. A Szikora Róbert – Lezsák Sándor: Az ÉG tartja a FÖLDET - Erzsébet, a szerelem szentje – musical nyilvános próbájának megtekintése a színházban regisztrációhoz kötött.

A pontos programokat a kecskemet.hu oldalon olvasahatják.