Címke: akció
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.12.26

Idén is lesz téli madárles lakossági madárszámlálási akció!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Téli madárles címmel második alkalommal hívja az érdeklődőket egy kilenc héten át tartó országos madárszámlálásra 2023. december 28 - 2024. február 28. között. Az akció célja a lakosság bevonása a környezetünkben élő madarak megfigyelésébe, a védelmüket is segítő „közösségi tudomány” (citizen science) jellegű adatgyűjtésbe.
2023.11.03

Light Friday Kecskeméten - Nem csak látni, látszani is kell az utakon

Fényvisszaverő mellényeket, karpántokat és kerékpáros-villogókat osztott pénteken országszerte a rendőrség. Kecskemét egyik forgalmas pontján is a láthatóság fontosságára hívták fel a figyelmet a rendőrök. A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódó "Light Friday" akciót a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága szervezte.
2023.07.25

Buszos vízosztás Szent Kristóf napján

Frissítő vizet osztott a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és az INTER TAN-KER Zrt. az AIPA Nonprofit Kft. önkénteseinek segítségével ma (kedden) kora délután a Széchenyi téren. A hűsítő ásványíz jól jött a forró nyári melegben az utasoknak és a belvárosban sétálóknak egyaránt.
2023.05.27

Országos szemétgyűjtési akciót szervez a Magyar Közút

A Magyar Közút kiemelt figyelmet fordít idén a kezelésében lévő utak menti területek karbantartására, így nemcsak a mintegy 200 millió négyzetméternyi zöldfelület kaszálási munkáira, hanem a szemétszedési munkákra is. A társaság korábban többször is eredményes szemétgyűjtési akciót szervezett, most pedig egy teljes hetet jelölt meg legújabb szemétgyűjtési kampányára. A június 12-ei héten így nemcsak saját mérnökségi és irodai dolgozóik gyűjtik majd az illegálisan kidobott út menti szemetet országszerte, hanem 2023. június 4-ig önkéntesek csatlakozását is várják a szervezők.
2023.03.13

Minden hétfőn Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország eddig is igyekezett a lehető legkedvezőbb árú kínálattal és változatos akciókkal megkönnyíteni a bevásárlást. Mostantól az áruházlánc még nagyobb fokozatra kapcsol és az Árzuhanás Promóció keretében hetente megjelenő terméklistáinak csökkenő áraival teszi még vonzóbbá kínálatát a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Az árcsökkenés mértéke a Promócióban ettől a héttől, terméktől függően 5 és 39% között lesz.
2023.02.09

Sikeres volt a rendőrségi akció

Főként az elsőbbség és az előzés szabályainak betartását ellenőrizték Bács-Kiskun vármegyében az egyenruhások, aminek eredményeként közel száz szabálytalankodót szűrtek ki a forgalomból.