Címke: Alzheimer séta
Keresés
Dátum választó
Rendezés
32 találat
2023.09.21

Alzheimer séta – a demenciában élőkért

A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda 6. alkalommal szervezte meg hagyományos Alzheimer sétáját városunkban. A séta résztvevői között idén is jelen voltak idősek és fiatalok is. A vidám, zöld szélforgókkal tarkított menettel a demenciával élők drasztikus növekvő számára hívták fel a figyelmet.
2023.09.13

Hatodik alkalommal rendezik meg az Alzheimer-sétát a demenciával élőkért

Idén is lesz Alzheimer-séta Kecskeméten. A szeptember 21-én, 15.30-kor kezdődő programmal a demenciával élők drasztikusan növekvő számára hívják fel a figyelmet. Kecskemét demensbarát város, mely nemcsak a világnapon és az Alzheimer-hónapban nyújt önként vállalt segítséget. Az erőfeszítésekről és az elért eredményekről szerda délután tartott közös sajtótájékoztatót Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága (ESZII) igazgatója.
2023.08.24

Hangolódás az Alzheimer sétára

Közös készülődéssel és klubprogramokkal hangolódtak ma a nyugdíjasok a hatodik Alzheimer sétára a Nyitnikék Idősgondozó Központban. Az idősek papírforgókat készítettek, amelyeket majd az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett sétára is magukkal vihetnek.