Címke: dr. Sági Norberta
Keresés
Dátum választó
Rendezés
129 találat
2024.04.25

Elstartolt az első Kecskeméti Ifjúsági Fesztivál

Kezdetét vette az első alkalommal megrendezett, háromnapos Kecskeméti Ifjúsági Fesztivál. A megnyitó ünnepségre ma (csütörtökön) reggel a Kecskeméti Neumann János Egyetem CAMPUS-án került sor. A fesztiválon nem csupán a helyi egyetemisták, középiskolások vesznek részt, hanem 130 határon túli fiatal is itt vendégeskedik. A következő napokban workshopok, kiállítások, sportprogramok, labor látogatások, műhelymunka, táncház és több koncert is várja a fiatalokat.
2023.07.07

Kezükben a jövő záloga - Diplomaosztót tartottak a Neumann János Egyetemen

Diplomaátadó Ünnepi Szenátusi Ülést tartottak pénteken délelőtt a kecskeméti Neumann János Egyetem. Összesen 343 hallgató tett sikeres záróvizsgát, közülük 184-en vették át ma diplomájukat. Az eseményen Bódis László helyettes államtitkár útravalóul azt mondta a hallgatóknak: tanuljanak tovább, a tanulásra az egész életüket elkísérő folyamatként gondoljanak, igyekezzenek naprakészen tartani tudásukat.
2023.06.14

A duális képzésről tartottak workshopot a CAMPUS-on

A duális képzésről tartott workshopot a CAMPUS-on a Nemann János Egyetem Duális Képzési Központja. Az intézménynek – az országban egyedülállóként – 12 éves tapasztalata van ezen a területen. A mai rendezvényen a duális képzés eddigi folyamatát és pozitív tapasztalatait vázolták fel. Megvitatták azokat a területeket, ahol új perspektívába helyezhetők a már kialakult jó gyakorlatok.
2023.04.27

A lányok álltak a középpontban ma az egyetemen

8. alkalommal rendezték meg ma a Neumann János Egyetemen a Lányok Napját. Az esemény célja, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok jobban megismerhessék a természettudományok különböző területeit. A rendezvény most is népszerű volt, mintegy félszáz fiatal érkezett az egyetemre, hogy betekintést nyerhessen a műszaki, informatikai, gazdasági vagy agrárpályák világába.