Címke: Ferenczy Ida Óvoda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.09.30

Huszonhatodik alkalommal nyílt meg a Mihály-napi vásár kapuja a Hosszú Utcai Óvodában

Huszonhatodik alkalommal szerveztek Mihály-napi vásárt a Hosszú Utcai Óvodában. A gyermekek a saját kezűleg elkészített portékáikat árusították, a befolyt összeget fontos célokra fogják felhasználni. A régi hagyománnyal rendelkező esemény megtöltötte az ovi udvarát, ahol a csemeték műsorral kedveskedtek a szülőknek.
2023.03.28

Ferenczy Ida Óvoda: a boldog gyerekkor a legfőbb cél

Hamarosan dönteniük kell a kisgyermekes családoknak, hogy melyik óvodába íratják be gyermekeiket. A családok döntését segítve a három nagy óvodaegység mutatunk be a héten. Kurilláné Páncél Csilla Mária, a Ferenczy Ida Óvoda intézményvezetője tagintézményeit mutatta be a KTV stúdiójában..
2023.03.28

Bővülhet a Pressley Ridge Alapítvány kecskeméti tevékenysége

A városi önkormányzattal kötendő együttműködési megállapodása révén kiszámítható keretek között folytatódhat és bővülhet a Pressley Ridge Magyarország Alapítvány kecskeméti tevékenysége. A felzárkóztatással foglalkozó szervezet évek óta sikeres munkát végez a Tóth László Általános Iskolában és három kecskeméti óvodában - hangzott el az esélyteremtési bizottság kedd reggeli ülésén.
2023.02.15

Idén először ül össze a Közgyűlés

Holnap azaz csütörtökön, idén először ül össze a kecskeméti közgyűlés. A képviselők a tervek szerint döntenek többek között az önkormányzat fenntartásában működő intézményeknél dolgozok idei béremeléséről, az óvodai ellátás átszervezéséről, de a képviselők új rendeletet alkotnak a helyi kitüntetésekről is.