Címke: futás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
27 találat
2024.04.30

Jótékonysági Futógála

12. alkalommal rendezett ma (kedd) a jótékonysági futógálát a Kecskeméti Református Gimnázium. A tanév utolsó adománygyűjtő akcióján befolyt összeggel a MOSOLYSZIGET Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézményét támogatják.
2024.01.02

Ezúttal is nagy sikerrel, 130 résztvevővel zajlott a szilveszteri futás a szabadidőközpontban

Ezúttal is nagy sikerrel, 130 résztvevővel zajlott az óévbúcsúztató szilveszteri futás a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban december 31-én. Mint Lovas Zoltán főszervező elmondta, több mint 30 éves hagyománya van Kecskeméten ennek az igazi örömfutásnak, mely csak a pandémia két éve alatt szünetelt.
2023.11.22

December 2-án adventi jótékonysági futásra vár mindenkit a Iustitia Egyesület

Tíz nap múlva szervezi meg következő sporteseményét a Iustitia Egyesület. Advent első hétvégéjén, december 2-án, szombaton a hagyományos "Adventi kocogóra" várják a résztvevőket a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba. A jótékonysági rendezvény céljáról és részleteiről dr. Varga Tiborral, a szervező Iustitia Egyesület elnökével beszélgettünk.
2023.09.25

Hírös Félmaraton és Maraton: minden, mi lábnak karnak ingere (lehet)

17 év félmaraton versenyei után idén először lehetett maratont futni a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A szervezők lázasan készültek az eseményre, még az iskolások számára külön toborzó kampányt is hirdettek a Patai család jóvoltából. Gyűltek is szépen a nevezések, vasárnap, az esős idő ellenére több százan álltak rajthoz a különböző távokon.