Címke: futás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.01.26

Yours truly - Nemzetközi futás 2023

Aki a hidegben szeret futni, gyenge ember nem lehet. Aki szeretné kipróbálni, mennyire erős (az akarata, az állóképessége), tesztelheti január 29-én, vasárnap, a Yours Truly elnevezésű esemény kecskeméti helyszínén. A táv adott, hogy 24 órán belül ki, mikor és hány kört teljesít, mindenkinek a saját döntése.
2023.01.13

Gyerektáv is lesz a VI. Violin Maratonon

A legapróbbak is részt vehetnek a Violin Maratonon 2023-ban. Január 22-én startol majd el a már 6. éve töretlen sikernek örvendő jótékonysági futóverseny, amelyen a sportolók a komolyzene segítségével kocoghatják végig Kecskemét belvárosát.
2022.12.31

Szilveszteri futással zárták az évet

Mintegy 200 verseny- és hobbifutó állt rajthoz szilveszter napján a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, hogy a pezsgő eldurranása után nekivágjon 2022 utolsó távjának. A több mint 40 éves múltra visszatekintő Szilveszteri Futáson 3 kategóriában indulhattak a futás szerelmesei.
2022.12.05

Adventi kocogás a dombnál

A második gyertyagyújtás előtt voltak néhányan, akik kocogással, mások futással töltötték a délelőttöt. Sem farkas-ordító hideg, sem hó(golyó) nem volt (korábbi versenyek elnevezése), így az ünnepi várakozás lett a névadó. Az esemény elnevezése jól kapcsolódott a versenyközponthoz, mely Az Utolsó Napok Szentjei Jézus Krisztus Egyházának gyülekezeti terme volt. A hangulatot pedig a Patai család (Andrea, Béla és Mira) felajánlásának köszönhetően meleg kakaó és foszlós kalács fokozta.