Címke: Gál Ferenc Egyetem
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.11.14

Közös jövő elé néz a Gál Ferenc Egyetem és a rendőrség

Együttműködési megállapodást írt alá a Gál Ferenc Egyetem és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden délelőtt. Az eseményen elhangzott, a rendőrség gyakorlóhelyként jelenik meg az egyetem palettáján, a rendőrség pedig a képzések terén hasznosíthatja a tudást. A rendezvény végén dr. Papp Zoltán címzetes egyetemi docens címet kapott.
2023.11.14

Díszoklevelet és oktatókórházi címet adományozott a Gál Ferenc Egyetem a vármegyei kórháznak

A Gál Ferenc Egyetem elismerését kifejezve, oktatókórház címet adományozott ma (kedd) délelőtt a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórháznak az egészségtudományi képzések területén kifejtett magas szintű, értékteremtő tevékenységéért. Prof. dr. Dux László, az egyetem rektora az eseményen elmondta, fontos, hogy a szakmai képzés keretében nem csak elméleti, hanem gyakorlati oktatást is végezzenek, amelyet az egészségügyi intézményekben lehet végrehajtani. […]
2023.07.11

Együttműködés az egészségügyi képzésben

A szakképzett munkaerő megtartása és helyben tartása és a valóban fontos, aktuális tudás átadása egyszerre alapvető célja a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház és a Gál Ferenc Egyetem közös együttműködési megállapodásának. A két intézmény és további együttműködők közös munkájáról szóló dokumentumokat ma (kedden) írták alá.