Címke: gyászhír
Keresés
Dátum választó
Rendezés
26 találat
2024.02.12

In memoriam Szurdi Miklós

Életének 74. évében elhunyt Szurdi Miklós színész, rendező, színházigazgató, forgatókönyvíró. A Hatásvadászok című mozifilm, valamint az Angyalbőrben, a Privát kopó, a Linda és a Família Kft. című tévésorozatok készítője, a Bohóc a falon, A törökfejes kopja és a Sose halunk meg című filmek szereplője volt. Már főiskolás korában rendezett Kecskeméten, és diplomája átvétele után három évadon át a hírös város teátrumának tagja volt.
2023.12.14

Meghalt a Kecskeméti Dózsa és a KSC egykori játékosa, dr. Gyifkó Árpád

Gyászolunk, mert december 5-én, 79 éves korában meghalt egykori játékostársunk, a Kecskeméti Dózsa és a Kecskeméti SC egykori játékosa, dr. Gyifkó Árpád, aki sportolóként és magánemberként is tiszteletet és szeretetet vívott ki magának. Kisteleken született 1944. november 2-án. Az akkor még nagyközség focicsapatában bontogatta a szárnyait, majd a Szegedi Egyetem Jogi Karára felvételizett sikerrel, és […]
2023.11.19

A nemzet színésze, Csomós Mari is elment

Életének 81. évében, 2023. november 18-án hosszú betegség után elhunyt Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a Radnóti Színház tagja, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a nemzet színésze. Színházban és filmekben egyaránt emlékezetes szerepeket alakított, Kecskeméten is sok szép sikert aratott. Mindig azt vallotta: a színház az élete.
2023.05.27

Elhunyt Szegedi Erika színésznő

Életének 82. évében elhunyt Szegedi Erika Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész. Pályáját Kecskeméten, a Katona József Színház társulatának tagjaként kezdte. S bár csak egy évadot töltött a hírös városban, a helyi színházszeretők hamar a szívükbe fogadták – számos darabban aratott szép sikert – és mindmáig szeretettel emlékeznek rá.