Címke: Kecskemét
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2023.03.26

A KFOR tartalék zászlóalj fogadása Kecskeméten

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap a Koszovóból visszatérő KFOR (koszovói békefenntartó erők) tartalék zászlóalj fogadásakor Kecskeméten.
2023.03.26

Scoregoal: büszkén térhetnek haza U19-es válogatottjaink

Hollandiában szerepelt az U19-es magyar futsal-válogatott Eb-selejtezőkön, és a maximumot kihozva magukból veretlenül zárták a csoportot. Legyőzték a házigazdákat, majd döntetlent játszottak Spanyolországgal, utoljára de nem utolsó sorban pedig Andorrát fektették két vállra. A sors fintora, hogy sajnos ez sem volt elég a továbbjutáshoz, ugyanis a címvédő spanyolok jobb gólkülönbséggel nyerték a csoportot.
2023.03.25

HIPA gála - Befektetői életműdíjat kapott a Mercedes-Benz

A hagyományoknak megfelelően idén is kiosztották a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elismeréseit az „Év befektetője” gálán, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest. A díjakat Magyar Levente külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, valamint Joó István, a HIPA vezérigazgatója adta át. A rendezvényen Befektetői életműdíjat kapott a kecskeméti Mercedes-Benz.
2023.03.25

Kivirágzott Hetény a városrészszépítő munkája nyomán

A 2022-es esztendő eredményeit értékelte, illetve az idei év feladatairól tárgyalt a Hetényegyházi Városrészszépítő Egyesület péntek este a Kalmár-tanyán. Noha a társaság nemrég alakult újjá, 2022-es lendületes tevékenységük nyomán azonnal elnyerték a városrész legrangosabb kitüntetését. A rendezvényen kiderült, jövő hét péntektől látható az idei húsvéti dekoráció Hetényegyháza főterén és a „sutu”-vízcsobogót is működésbe helyezi az idén 20 esztendős civil szervezet.
2023.03.25

Itt a Gazdasági Ablak legújabb adása

Elkészült a Gazdasági Ablak legújabb adása. A magazin beszámol a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Klubjának tréningbemutató klubrendezvényéről, amelynek középpontjában a stresszmenedzsment állt. Bemutatkozik a műsorban Vinczellér Zsolt tervező művész is, aki a nemzeti ünnep alkalmából vehette át a Ferenczy Noémi-díjat. A Gazdasági Ablak kiemelten foglalkozik a Tudástranszfer címmel megrendezett duális képzési konferenciával is.