Címke: Kecskeméti Piac
Keresés
Dátum választó
Rendezés
277 találat
2023.11.14

Hamarosan lezárul az év forintos börze sorozata

Lezajlott a Széchenyivárosi Kispiacon két hetente megrendezésre kerülő Forintos Börze utolsó előtti alkalma. Mivel az időjárás már egyre szaporábban lépked a zimankósabb napok felé, az adok-veszek börzét a tél elteltével a Kecskeméti Piac legközelebb tavasszal indítja újra.
2023.09.22

Szarvasgombát szimatolt Citrom a Nyitott Piacok Napján

Egy különleges gasztro-csodával, a homoki szarvasgombával is megismerkedhettek a Nyitott Piacok Napjára kilátogatók péntek délelőtt a belvárosi piacon. A Kárpát-medencében honos, a szarvasgombák közül egyedüliként édes ízű homoki szarvasgombát egy ügyes kutyus, Citrom szaglászta ki a gyerekek nagy örömére. Az érdeklődők sokféle ízletes falatot kóstolhattak még, előadások hangzottak el, és a kicsiket bábjáték is szórakoztatta a piac szabadtéri részén megrendezett hangulatos eseményen.
2023.09.14

Kóstolókkal, előadásokkal, bemutatókkal vár a Nyitott Piacok Napja Kecskeméten

Kóstolók, előadások, interaktív feladatok és bábelőadások várják a gyerekeket és a felnőtteket szeptember 22-én a Kecskeméti Piacon. A piac ugyanis csatlakozott a Nyitott Piacok Napja országos programhoz. Az akció elsősorban a vásárlóknak szól, de a termelők és piaci árusok is profitálhatnak belőle.
2023.08.25

50 család kapott  „Csupaszív” adományt

Az Egyedülálló Szülők Klubja által támogatott 50 család kapott adományokat ma a Kecskeméti Piacon, segítve az iskolakezdést. A Csupaszív akció keretében 15 tanszerekből, 15 tartós élelmiszerből és 20 tisztasági szerekből álló csomag, valamint ruhaneműk találtak gazdára. Az adománygyűjtéshez Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Gaál József alpolgármester is csatlakozott.
2023.04.26

Május 1-i ünnepi nyitvatartás a piacokon

A Kecskeméti Piac értesíti a lakosságot, hogy a Budai utcai Piaccsarnok és a Széchenyivárosi Kispiac május 1-én, hétfőn, zárva tart. A Szent László körúti nagybani zöldség-gyümölcs piac május 1-én szintén zárva lesz, helyette kedden, május 2-án, már a nyári nyitvatartással, 6.00-12.00 óráig várja a vásárló közönséget.
2023.04.11

Vasárnap lesz az idei első Bohém Piac

Ebben az évben is megrendezésre kerül a Kecskeméti Piac „Bohém Piac” név alatt futó vidám, zenés, kóstolókkal egybekötött vásársorozata, mely most is 7 alkalomból áll, és közkívánatra vasárnaponként lesz megtartva - írja keddi közleményében a piac. Az első alkalom most vasárnap, április 16-án lesz reggel 7.00 órai kezdéssel a Budai utcai piac épületéhez kapcsolódó piactéren.