Címke: Kecskeméti Televízió
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.02.11

Gyenes Kata Kecskemétet mutatja be fotóin

Gyenes Kata, kecskeméti alkotó szeretetből fényképez. Multiexpozíciós városkép sorozatát 2019 óta készíti „Város, ahol élünk” címmel. Az indíttatásáról és az általa alkalmazott fotótechnikáról is beszélt kollégáinknak abból az alkalomból, hogy képeiből kiállítás nyílt Budapesten.
2023.02.08

A KTV vendége Rigóné Kiss Éva

A Kecskeméti Televízió vendége Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjának vezetője, akivel arról beszélgetünk, hogyan teljesítették a 2022-es évet, szó lesz az idei programokról, kihívásokról. Kedd estétől életbe lépett a vörös kód, hiszen éjszakánként akár – 10 fok is lehet, stábunk annak járt utána, hogyan figyeljünk a nagy hidegben az állatokra. Adásunkban az is kiderül, hogyan lepi meg a szerelmespárokat a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar rézfúvós együttese.
2022.12.19

Ma este indul az új Petőfi-sorozat a KTV-n

Mától szombatig esténként 19.30-tól látható a KTV-n az új Petőfi-sorozat első hat epizódja. A Petőfi-bicentenárium alkalmából a megyei önkormányzat kezdeményezte a költőgéniusz életét bemutató filmsorozat elkészítését. Az Ej, mi a kő! címet viselő sorozat tíz részből áll, melyből hatot a Kecskeméti Televízió munkatársai készítettek el.
2022.12.15

Petőfi életét bemutató sorozatot forgatott a KTV

A Petőfi 200 emlékévek kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat egy, a költő géniusz életét bemutató filmsorozatot szorgalmazott. Az "Ej, mi a kő!" címet viselő sorozat tíz részből áll, melyből hatot a Kecskeméti Televízió munkatársai készítettek el. A forgatások közepette egy eltűnt Petőfi-szobrot is megtaláltak a kollégák Kecskeméten.
2021.11.30

Gyógyító lámpamesék: terápiás mesekönyv jelent meg a KTV gondozásában

Újabb különleges mesekönyv jelent meg a Kecskeméti Televízió gondozásában. Pásztor Andrea „Gyógyító lámpamesék” című képeskönyve terápiás céllal született meg a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházzal együttműködésben. A Nagy-Bán Kitti grafikusművész által illusztrált hiánypótló mesekönyv különösen aktuális: amellett, hogy szórakoztatja a gyerekeket, segíti a betegségekkel, a kórházzal kapcsolatos félelmeik feloldását is.