Címke: Kecskeméti Televízió
Keresés
Dátum választó
Rendezés
131 találat
2024.02.20

„Ez a jóleső fáradtság” - Adamik Zoltán a Sportmagazinban

Nyíregyháza kiváló pályája adott helyet az 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságnak. A KARC atlétikai szakosztályának versenyzői Kecskemét eddigi legsikeresebb szereplését hozták össze a hétvégi versenyen. Az eredményekről Adamik Zoltán, a szakosztály vezetőedzője számolt be a Kecskeméti Televízió hétfői Sportmagazinjában.
2024.02.15

ANNO: Polgármesteri bál 1999-ben

A báli szezon hagyományosan vízkereszt után veszi kezdetét és egészen a nagyböjt kezdetéig tart. A mulatságok, vigasságok időszakának kiemelkedő eseményei a polgármesteri bálok. 25 évvel ezelőtt Kecskeméten egy különleges helyszínen, a Katona József Színházban gyűltek össze városunk prominens személyiségei. Visszatekintő magazinunk e heti adásában az 1999-ben készült összeállításunkból láthatnak részleteket.
2024.02.14

2024 első közgyűlése jön csütörtökön

Holnap (csütörtök) idén első alkalommal ül össze a kecskeméti közgyűlés. A képviselőkre várhatóan 19 napirendi pont megtárgyalása vár. Az egyik legjelentősebb döntés lesz a helyi buszbérletek díjának radikális csökkentése, amelyet a bizottság már egyhangúlag támogattak az elmúlt napokban.
2024.02.09

Évindító interjút adott a KTV-nek Szemereyné Pataki Klaudia polgármester

Jelentős kedvezményeket terveznek bevezetni április 1-jétől a helyi tömegközlekedésben, Homokbányán P+R parkoló épül, és a buszflotta további modernizálásának előkészítése is zajlik – többek között ezekről beszélt a KTV-nek adott évindító interjújában Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. A teljes interjú jövő csütörtöki Közélet magazinunkban lesz látható.
2024.02.07

ANNO: emlékezés Csizmadia Lászlóra

E heti visszatekintő műsorunkban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház örökös tagjára, Csizmadia Lászlóra emlékeztünk. Húsz évvel ezelőtt, 70. születésnapja kapcsán városunk teátruma jubileumi gálaműsort szervezett a köszöntésére. Az ünnepeltet kulturális magazinunk is megszólította, az ANNÓ-ban ezt a beszélgetést idéztük fel.
2024.02.07

Hírös Kecskemétiek: dr. Máttyássy Adrienn a pódiumon

A Hírös kecskemétiekkel szervezett pódiumbeszélgetés-sorozat legutóbbi vendége dr. Máttyássy Adrienn pszichiáter, a kecskeméti kórház osztályvezető főorvos volt. A vele folytatott beszélgetés szerkesztett változatát a Hírórát követően, szerda este 20.00 órától láthatják a Kecskeméti TV műsorán.
2023.11.21

Magyarország Mária országa konferencia a KTV műsorán

Kecskemét önkormányzata és az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány városunkban 10. alkalommal szervezett egyházi emlékkonferenciát októberben. A jubileumi tanácskozás középpontjában a Magyarok Nagyasszonya, Mária állt. Az egyházi konferenciát teljes terjedelmében, két részben több alkalommal is sugározza a Kecskeméti Televízió.
2023.11.18

Hírös Szenior Egyetem - Péterné Fehér Mária Sisiről és Ferenczy Idáról

Múlt héten Péterné Fehér Mária nyugalmazott főlevéltáros, főtanácsos ’Sisi kecskeméti születésű „barátnője”, Ferenczy Ida’ című előadásával folytatódott a Hírös Szenior Egyetem. A KTV Kiemelő című műsorának péntek esti adásában ízelítőt mutattunk az előadásból, melyet jövő hét vasárnap láthatnak teljes egészében a KTV műsorán.
2023.10.25

Digitálisra váltott a KTV

Október 25-én (ma) reggel hivatalosan is digitálisra váltott a Kecskeméti Televízió a DIGI szolgáltatási területén, ezen belül is a volt INVITEL hálózaton. A KTV adása már Full HD minőségben látható, de rövid ideig, átmeneti jelleggel még analóg csatornaként is elérhető.