Címke: Lóczi László
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2023.06.09

Spanyol pedagógusok szakmai látogatása a Mátyás Iskolában

Spanyol pedagógusok töltöttek 5 napot a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában az Erasmus + Program keretében, hogy megismerkedjenek a magyar oktatási rendszerrel, elsősorban a két tannyelvű oktatással. Az iskolában a két tanítási nyelvű forma működését tanulmányozták, emellett a magyar kultúrával is megismerkedhettek.
2023.04.23

Corvin bál a Bajorban

Énekes, táncos fiatalok műsora köszöntötte a 18. alkalommal megrendezett Corvin bál vendégeit szombaton este. A Bajor Étterem rendezvénykertben megtartott eseményen dr. Lóczi László, a Corvin Mátyás Általános Iskola igazgatója ünnepi köszöntőjében Henry Fordtól idézve így jellemezte a Corvin-közösséget: „Ha összejövünk, az a kezdet, ha összetartunk, az a haladás, ha összefogunk, az a siker.”
2023.02.14

Bemutató órák a Corvin Mátyás Általános Iskolában

A leendő elsősöknek és szüleiknek tartottak bemutató órákat ma (kedden) a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában. Az esemény apropóját az adta, hogy a 2023/24-es tanévre április végén lehet beíratni a tankötelessé váló gyermekeket, és ebben az időszakban van lehetőség arra, hogy a család megismerkedjen az intézményekkel. Kecskeméten is több helyen szerveznek nyílt napokat ebben az időszakban.