Címke: Magyar Kodály Társaság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.12.23

Két zeneóriást ünnepeltek az Újkollégiumban

Kodály Zoltán és Kocsár Miklós születésének 141., illetve 90. évfordulója alkalmából ünnepi hangversenyt rendezett a Magyar Kodály Társaság Kecskeméti Tagcsoportja. Az Újkollégiumban december 22-én este megtartott koncerten a 20. század két zenetudósának műveit fiatal, zenét tanuló diákok és nemzetközi hírű muzsikusok szólaltatták meg.
2023.04.19

Virág Barnabás lett a Magyar Kodály Társaság kecskeméti elnöke

Március végén tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Kodály Társaság kecskeméti tagcsoportja. Az új elnök Virág Barnabás lett, aki kedden volt a KTV Múzsa magazinjának vendége. Az új vezető céljairól is beszélt, így arról hogy feladatának tekinti a meglévő törésvonalak és nézetkülönbségek felszámolását az egység megteremtését.
2023.03.28

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Kodály Társaság kecskeméti tagcsoportja

Új elnökkel és elnökséggel folytatja munkáját a Magyar Kodály Társaság kecskeméti tagcsoportja. A Kodály Zoltán teljes szellemi hagyatékát ápoló és népszerűsítő közösség hétfő este tartott tisztújító közgyűlést az Ókollégiumban. A megjelentek egyhangú szavazatai alapján részben új tagokból álló ötfős elnökség alakult, akik azután maguk közül Virág Barnabást választották elnöknek.