Címke: MVM
Keresés
Dátum választó
Rendezés
103 találat
2024.02.01

Felgyulladt a közvilágítás a Domby Lajos utcában

Egy régi probléma oldódott meg szerdán a Domby Lajos utcában, ahol eddig sosem volt közvilágítás. Mivel az állami céghez tartozó utcában csak kicsit később kerülnének ki a kandeláberek, így az önkormányzat saját hatáskörben elrendelte, hogy ideiglenesen napelemmel működő villanyoszlopok szolgáltassák a világítást az ott lakók számára.
2023.12.06

Közel 10 milliárd forint értékű naperőművet telepített az MVM Kecskeméten

Csaknem 10 milliárd forint értékű napelemparkot telepített az MVM Csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft. Kecskeméten. A 23,8 megawatt csúcsértékű (MWp) beépített teljesítményű új naperőmű szervesen illeszkedik Kecskemét energetikai fejlesztésébe, melyben kiemelt szerepet játszanak a megújuló források – mondta a szerdai projektzáró rendezvényen Gaál József alpolgármester.
2023.09.25

A Mercedes Kosárlabda Akadémia további két évig az akadémia címet viselheti

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia, a szövetség nyári elnökségi döntésének értelmében további két évig megszerezte újra a jogot, hogy az akadémia címet viselje – jelentette be Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára Kecskeméten, a kosárlabda akadémia szeptemberi évadnyitó ünnepségén.
2023.06.09

A kecskeméti Mercedes-KA: sokéves munka gyümölcse a kadett lányok országos bronzérme

Szenzációs eredménnyel zárta az Országos Leány Kadett Bajnokság döntőjét a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia csapata, hiszen bronzérmes lett. Ritkán látott teljesítmény, hogy a torna legjobb ötösébe a harmadik helyezett hírös városiaktól több játékos került be, mint az arany- vagy az ezüstérmes csapatból. Interjú a büszke vezetőedzővel, Halmai Gáborral:
2023.06.09

Egy győzelem felérne a világbajnoki címmel – Váradi Kornél az U19-es vb-ről

Már egy hónap sincs hátra az U19-es kosárlabda-világbajnokságig. A torna június 24. és július 2. között lesz Debrecenben. A magyar válogatott Törökországgal, Dél-Koreával és Argentínával került egy csoportba. A többhónapos felkészülés finisében a korosztályos csapat kapitányát, a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia edzőjét, Váradi Kornélt kérdeztük, aki beszélt a célokról, a magyar utánpótlás helyzetéről és arról is, hogy mit kérdezne Dirk Nowitzkitől.