Címke: Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2023.12.13

Kormányosné Makai Eszter, a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetségének elnökével beszélgettünk

Számos program, versenyek és sport várta idén is a nyugdíjasokat, a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetségének köszönhetően. A 37 szervezet nemrégiben tartott ünnepi évzárót, amellyel kapcsolatban Kormányosné Makai Eszter a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetségének elnökével beszélgettünk a Kecskeméti Televízió Kiemelő című magazinjában.
2023.12.08

Ünnepi évzárót tartott a városi nyugdíjas szövetség

Ünnepi évzáró értekezletet tartott péntek este a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége a Római Katolikus Helynökségen. A találkozón, melyen a kecskeméti szövetség által tömörített 37 tagszervezet mindegyike képviseltette magát, áttekintették az idei év eseményeit és a jövő teendőit.
2023.10.21

Átadták a Kecskeméti Idősekért Díjakat

Nóta és operett műsorral köszönte meg az önkormányzat szombaton Kecskemét időseinek, a városért végzett több évtizedes munkájukat. A rendezvényen Engert Jakabné alpolgármester azt mondta, a város nyugdíjasai hídemberek, akik átadják nap mint nap azokat az értékeket, hagyományokat és tudást, amellyel jövőnket is betudjuk biztosítani. A Hírös Agóra színháztermében tartott ünnepség keretében adták át a Kecskeméti Idősekét Díjakat is.
2023.01.21

Először tartott bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség

Először rendezett bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában péntek este megtartott jótékonysági bálon csaknem 180-an vettek részt. A jó hangulatú esemény fővédnöke Engert Jakabné alpolgármester volt, a műsort olyan művészek színesítették, mint az ifjú szaxofontehetség, Rubinstein Ádám és a neves bűvész, Csongrádi Béla.