Címke: Pálfi Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
57 találat
2023.06.30

Lezárta a tanévet a Kecskeméti Tankerületi Központ

Megtartotta tanévzáró ünnepségét a Kecskeméti Tankerületi Központ. A mai (péntek) eseményen átadták a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó pedagógusoknak és a nevelő-oktató munkát segítő munkatársaknak járó díjakat. A jelenlévők felállva, vastapssal búcsúztatták a nyugdíjba vonuló Zsámboki Annát, aki búcsút vett kollégáitól.
2023.04.30

Beiskolázás Kecskeméten - Többszörös túljelentkezés a gimnáziumokban valamint Kadafalván

Sok kecskeméti diák és család számára okoz kellemetlenséget az idei beiskolázási időszak, hiszen a két-, néhány esetben háromszoros túljelentkezés miatt az intézmények nem tudnak mindenkit felvenni. Ez a helyzet a Bányai, a Bolyai illetve a Katona gimnáziumok esetében, de például a Kadafalvi Általános Iskolában is egy osztálynyi gyermeket kellett elutasítani az épület szűkös befogadóképessége miatt.
2023.04.19

Átadták a Táncsics Kollégium műfüves focipályáját

Felavatták a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium új műfüves labdarúgópályáját ma délután. Nem csupán fociedzéseket fognak ott tartani, hanem a kollégium fiataljai is használhatják a pályát szabadidejükben. A beruházás része annak a 600 millió forintos projektnek, melynek köszönhetően több műfüves pályát is kialakítottak, felújítottak a városban.