Címke: piac
Keresés
Dátum választó
Rendezés
249 találat
2024.03.24

Tavaszi művészpiac az Agórában

Igazi tavaszi zsongással telt a hétvége a Hírös Agóra falai közt. A megszokott és szeretett decemberi HArt Placc idén a Tavaszi Fesztivál keretein belül is helyet kapott. A kétnapos művészpiacon ismét megfordult a város alkotóinak apraja-nagyja, a rendezvény sikere pedig most is felülmúlta a várakozásokat.
2024.02.22

Hétvégén lesz az év első veterán börzéje

Február 24-én szombaton rendezik meg a Szent László körúti vásártéren – a gokart pálya melletti területen – a veterán autó- és motoralkatrész börzét, amelyre az ország egész területéről érkeznek a veterán autók, a klasszikus autók és motorok, továbbá a használt alkatrészek szerelmesei.
2023.09.14

Kóstolókkal, előadásokkal, bemutatókkal vár a Nyitott Piacok Napja Kecskeméten

Kóstolók, előadások, interaktív feladatok és bábelőadások várják a gyerekeket és a felnőtteket szeptember 22-én a Kecskeméti Piacon. A piac ugyanis csatlakozott a Nyitott Piacok Napja országos programhoz. Az akció elsősorban a vásárlóknak szól, de a termelők és piaci árusok is profitálhatnak belőle.
2023.08.25

Már a belvárosi piacon is kaphatók a Bács-Zöldért őstermelő tulajdonosainak friss, egészséges terményei

Immár a kecskeméti piacon is kaphatók a Bács-Zöldért Zrt. őstermelő tulajdonosainak Kisfáiban megtermelt friss, egészséges idénytermékei. A minőségi zöldségek és gyümölcsök jelentős választékban és kedvező áron kaphatók a Budai utcai piac szabadtéri részén. A Bács-Zöldértnél emellett – elsősorban márciustól novemberig – Szedd magad! akcióban is várják az érdeklődőket, akik egy kiváló családi program keretében, piknikkel kiegészítve szedhetik le maguk az éppen érő szabadföldi „vitaminbombákat”.