A Budai utcai Piac egész területén lecserélésre kerültek a hagyományos, sárga fényű neoncsövek és helyüket a lényegesen korszerűbb, nagyobb fényerejű LED lámpatestek váltották fel.
A karácsonyi halászlé elengedhetetlen alapanyaga a minőségi, friss hal. Ha igazán biztosak akarunk lenni, hogy jól választottunk, akkor érdemes a hazai termelőktől, élő halat vásárolni. Ilyen kínálat fogadja a kecskeméti piac vásárlóit. Molnár H. Boglárka kollégánk ma reggel az M1-en tudósított a kecskeméti Budai utcai piac egyik legnépszerűbb halárusától.
A karácsony közeledtével sokan igyekeznek előre gondoskodni az ünnepi menü hozzávalóiról. A húsáru, hasonlóan a többi élelmiszerhez, jelentősen drágult. Stábunk utánajárt, milyen a kereslet, és lehet-e spórolni, ha időben vásárolunk.