Címke: Wittmann Krisztián
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1865 találat
2024.01.30

Wittmann Krisztián: a csapat egységes, mentálisan erős

Ha egy kecskeméti kosárszurkoló ránéz a bajnoki tabellára, bizonyára elkeseredetten figyeli kedvenc csapata helyezését. Ezzel együtt megfogalmazódik a kérdés: a következő hetek meghozzák-e a várt pozitív változást, a felemelkedést? A kérdés megválaszolására nehéz lenne hitelesebb partnert találni Wittmann Krisztiánnál, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét korábbi válogatott játékosánál, a kecskeméti csapatkapitánynál, aki nem gondolkodik sokat a saját véleményén.
2023.10.12

Az állatvédelemről tanulhattak a Lánchíd utcai iskolában

Minden az állatvédelemről szólt ma délután a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. Az intézmény és az ARGOS Állatvédelmi Egyesület interaktív programot szervezett a gyerekeknek, hogy megismertessék velük a felelős állattartás szabályait. A főszerepet természetesen az esemény négylábú vendégei, Xevol, Manka és társaik kapták.
2023.10.11

Wittmann Krisztián: két-három hét múlva újra pályán lehetek

A Debrecen ellen idegenben játszott pénteki bajnoki mérkőzésen sérülést szenvedett Wittmann Krisztián, a Duna Aszfalt – DTKH Kecskemét csapatkapitánya. Az orvosok szerint 2-3 hetes rehabilitáció után léphet újra pályára. Wittmann Krisztiánt sérülése mellett a szezonkezdésről, a csapatmorálról és az új idegenlégiósok beilleszkedéséről is kérdeztük.