Dr. Fekete Gábor: „Az ellenzék facebookozik, a Fidesz dolgozik.”

2023. 12. 07., 16:35
– Pénteken nyílik a vacsiközi posta – adta hírül dr. Fekete Gábor. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában elmondta, miután Pászti András elsőként állíttatta helyre a postát Hunyadivárosban, megelégelte a Vacsiközben az ellenzék „teszetoszaságát” és elintézte, hogy ott is megnyíljon a postapont.

– Aktív, sűrű, kemény évet hagy maga után Kecskemét, de nem panaszkodhatunk, hiszen a képviselőink mind a fejlesztések, mind pedig a közösség megszervezése terén nagyot léptek előre – kezdte napirend előtti felszólalását dr. Fekete Gábor. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője kiemelte, számos körzetben újult meg járda, út, játszótér, óvoda, közösségi ház, épület.

Voltak képviselőink, akik olyannyira aktívak voltak, hogy először – Pászti András képviselőre gondolok – a saját körzetében helyreállíttatta a postát, majd nem bírta nézni az ellenzéki hangulatkeltéssel álcázott teszetoszaságot, és meglépte azt, hogy Vacsiközben is polgármester asszony szervezésével együtt megnyitja a postát
— fogalmazott dr. Fekete Gábor.

Pénteken tehát megnyílik a vacsiközi posta – adta hírül dr. Fekete Gábor, aki hangsúlyozta, hogy a baloldali, liberális képviselők nem képesek a problémákat megoldani.

Az ellenzék facebookozik, a Fidesz dolgozik. Nálunk ez a normális. Nálunk mindig is a lehetőségek felkutatása volt napirenden, illetve mindig a problémák megoldása, nem pedig a problémák gyártása
— hangoztatta a frakcióvezető.

Dr. Fekete Gábor azt is elmondta, hogy 2024-ben megoldást találnak több problémára is. Példaként említette a város intézményeiben dolgozók további, 29.600 forintos bérfejlesztését, a 104%-os cafetéria-emelést, az 1 milliárd forintos gyermek közétkeztetést, mely 9440 fiatalt érint. Kiemelte továbbá azt, hogy a 35 év alatti, helyben elhelyezkedő fiatalok akár 50 ezer forint lakbértámogatásra pályázhatnak.

Dr. Fekete Gábor azt is hangoztatta, hogy a város folytatja a fejlesztéseit, 3 milliárd 700 millió forintot tesz félre Kecskemét, hogy az európai uniós pénzek befagyasztása ellenére haladjanak a megkezdett projektek.