Címke: posta
Keresés
Dátum választó
Rendezés
44 találat
2024.04.18

Kecskeméten is lesz éjjel-nappali posta

Megnyitotta első éjjel-nappal működő, postai ügyintézésre alkalmas ügyfélterét a Magyar Posta Zrt. Nyíregyházán, ahol az ügyfelek egyebek mellett csomagot adhatnak fel és vehetnek át, egy speciális ügyintézési automatán keresztül hivatalos okmány- és járműügyeket intézhetnek, illetve készpénzt is felvehetnek az ATM-ből. Az MTI közleményéből az is kiderül, hogy ez a szolgáltatás hamarosan Kecskeméten is elérhető lesz.
2023.12.08

Megnyílt a vacsiközi posta

Megnyitotta kapuit az új vacsiközi posta. A városrészben élők így már az ünnepi időszakban is elérhetik a legfontosabb postai szolgáltatásokat. A mai ünnepség után már használatba is vették a helyiek a postát, leveleket adtak fel, csekkeket fizettek be.
2023.09.13

Újra nyit a posta Hunyadivárosban és Vacsiközben is

"Kecskemét, ahogy sok mindenben, úgy a posták kérdésében is megnyugtató, előremutató megoldásokat talált" – adta hírül Facebook-oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Gázló utcai posta szeptember 13-ai bejárása után. Két városrészben, a Hunyadivárosban és a Vacsiközben is újra igénybe vehetik majd a lakók a postai szolgáltatásokat. A két PostaPont működtetését az „Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület” látja el, mindkét helyen ugyanazokkal a szerződéses feltételekkel.
2023.09.10

Újra nyit a posta Hunyadivárosban és Vacsiközben is

Közel egy év kitartó munkája és egyeztetései után újra lesz postai szolgáltatás a Hunyadivárosban. A városrész felújított közösségi házában már az utolsó simításokat végzik, hogy megnyíljon a postapont. Szemereyné Pataki Klaudia a vacsiközieknek is jó hírekkel szolgált, ugyanis a Gázló utcában is újra nyithat a posta.
2023.02.15

Elkészült és már csak berendezésre vár a Hunyadivárosi Közösségi Ház

Bútora, berendezése ugyan még nincs, de már most megtudnák tölteni programmal a helyiek a Hunyadivárosi Közösségi Házat. Az eredetileg 110 éves és 80 négyzetméteres épületből egy több, mint háromszor nagyobb komplexumot alakítottak ki, ami a kulturális és közösségi összejöveteleken túl akár egyházi eseményeknek is helyet adhat. Sőt, akár postapont is működhet majd az épületben.