Hétvégén Muzsikál az erdő a Nyíri-erdőben és Tőserdőn!

2024. 05. 09., 20:43
Hétvégén újra Muzsikál az erdő a hírös városban! Szombaton a Nyíri-erdőben, a Vackor Vár Erdei Iskola területén, vasárnap Lakitelek-Tőserdőn, a Holt-Tisza partján lesznek izgalmas események, köztük koncertek, erdei séták, kirakodóvásár és gyerekprogramok.

Szombaton a Nyíri-erdőben fellép az In Medias Brass rézfúvós quintett, a Talamba ütőegyüttes és a Melina & Ritmo Akusztik Duó, a Gyergyó-Hétvégével együttműködésben pedig Székelyföldről érkező hagyományőrzők adnak népzenei koncertet a kecskeméti Kodály Iskola citera tanszakával. Lesz erdei jóga, gomba- és gyógynövénybemutató és erdőismereti élményséta is.

Másnap Lakitelek-Tőserdőn folytatódik a fesztivál, ahol a nap folyamán fellép a Csiribiri Kórus, a Ládafia Bábszínház, Szilágyi Áron, a Boróka citerazenekar és a Folkquartett, a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar kamarazenekara, valamint Szalóki Ági és a Tálas Áron Trió.

A fesztivállal bővebben foglalkoztunk a KTV Kiemelő magazinjának csütörtök esti adásában, melynek vendége volt Szabó Lajos erdőmérnök, a Muzsikál az erdő főszervezője: