Húsvétolót tartottak a Széchenyivárosban

2024. 03. 28., 19:21
Délelőttől – estig tartó húsvétoló várta a kecskeméti családokat ma a Széchenyi sétányon. Arcfestés, ügyességi vetélkedő, kézműves foglalkozás és állatsimogató várta a kicsiket és nagyokat.
Fotó: Varjas Gabriella
A galéria 10 képet tartalmaz

Kézműves foglalkozásokkal, ügyességi vetélkedőkkel, tojáskereső versennyel várta a Széchenyivárosi Húsvétoló szervezője, a Széchenyivárosért Egyesület a kicsiket és nagyokat ma (csütörtök) a Széchenyi városban. Szabadban és fedett helyen is folytak a programok, volt arcfestés de kaphattak a gyermekek csillámtetkót is, és együtt is énekelhettek a különböző trükkökkel őket szórakoztató bűvésszel is.

Az állatsimogatóban lehetőség volt közelebbről megismerkedni teknősökkel és lehetett cirógatni nyuszikat is. Még nyomozhattak is a vállalkozó szellemű ifjak, akiknek 3D-s matricákat kellett megkeresni és összegyűjteni ahhoz, hogy cserében csokitojást kapjanak a tojáskereső versenyen. A húsvétoló programsorozatot ünnepi táncház és családi zenés műsor zárta, melyen részt vett a szervező egyesület elnöke, Zsámboki Angéla is.