Címke: Szamler László
Keresés
Dátum választó
Rendezés
82 találat
2023.04.27

Szamler László volt a Kiemelő vendége

A Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság munkájáról egyre többet lehet hallani Kecskeméten. Az alulról jövő szerveződés ma már komoly eredményeket ért el a Széchenyiváros köztereinek megújításában. A Kiemelőben Szamler László képviselővel, a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság vezetőjével beszélgettünk programjaikról, terveikről.
2023.01.21

Először tartott bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség

Először rendezett bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában péntek este megtartott jótékonysági bálon csaknem 180-an vettek részt. A jó hangulatú esemény fővédnöke Engert Jakabné alpolgármester volt, a műsort olyan művészek színesítették, mint az ifjú szaxofontehetség, Rubinstein Ádám és a neves bűvész, Csongrádi Béla.
2022.12.22

Kalandos napközit szerveztek a gyerekeknek

Egy hetes élménytáborral szerez örömöt és segít a szülőknek a hosszú téli szünetben a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság. A Kalandok és álmok elnevezésű tábor során a Kecskeméti Vadaskertbe, a Digitális Központba és még Pécsre is ellátogathattak a fiatalok.
2022.12.19

Lezárult az adománygyűjtő akciónk

Hétfőn délben ért véget a Kecskeméti Médiacentrum adománygyűjtő akciója, amit az Áldozatsegítő Központtal együttműködve hirdettünk bűncselekmények áldozatainak támogatására. Az utolsó napon érkezett Engert Jakabné polgármester, hogy egy nagy csomag édességgel járuljon hozzá a gyűjtésünkhöz.
2022.12.07

125 fával gazdagodik Kecskemét

Folytatódik a faültetési sorozat Kecskeméten. A héten 125 fát ültet el a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a város megbízásából. A cserjék a Budai, a Kada Elek és a Trombita utcán, valamint a Nyugati körúton kapnak helyet. Fontos szempont volt a fák kiválasztása tekintetében, hogy a városi klímát jól viselő fajokat helyezzenek ki.