Karácsonyi ünnepség az Akadémián

2022. 12. 18., 18:02
Jókedv, ünnepi hangulat, családias légkör és profizmus, vagyis a Mercedes Kosárlabda Akadémia. A legkimagaslóbb sporteredmények mellett ma a szórakozásé és a felhőtlen kacagásé volt a főszerep az Akadémia karácsonyi ünnepségén, ahol az Akadémia királyát is megválasztották.
A galéria 30 képet tartalmaz

A mai nap a karácsonyi ünnepségről, az élményekről, a közösségről, a jó hangulatról, a szeretetről szólt – így összegezte Ivkovicné Béres Tímea Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője a vasárnap délelőtt megrendezett Kosárlabda Akadémia idei karácsonyi ünnepségét.

Az Akadémián a több mint 600 gyermekkel, a szülőkkel, a szakemberekkel úgy gondolom, hogy egy sport családot alkotunk és ennek az ünnepsége volt a mai nap, ahol mindenki részt vett - tette hozzá Ivkovicné Béres Tímea.

Minden gyermek játszott, mindenki kapott ajándékot. Megválasztották az Akadémia királyát, mivel az intézmény nemcsak a kosárlabdáról, a sportról, hanem minden egyéb képességről szól, hiszen nagyon sokoldalúak a gyerekek és az a lényeg, hogy mindenki értékes tagja ennek a családnak.

Dobóverseny, zsákolóverseny várta a gyerekeket, így felhőtlen szórakozásról szólt a hétvége második napja, ahová a felnőtt csapatok is ellátogattak.

Szeretet, közösség és egység. Ezek azok a jelzők, amelyek a Kosárlabda Akadémia alapját adják és a szebbnél-szebb eredményeket hozzák.

Az ügyvezető elmondta, "ez a motorja az Akadémiának, és hogy itt ebben a kis otthonunkban, amit mi Sportakadémiának nevezünk együtt készülnek, együtt sportolnak a gyerekek egész évben és egy igazi közösséggé kovácsolódnak. Kicsik a nagyokat nézik, a fiúk a lányokat, úgyhogy nagyon szeretnek itt lenni és szerintem ez a legfontosabb értéke annak, amit csinálunk. Természetesen ezen kívül a rengeteg eredmény is, az élsportolók, a válogatott sportolók.

A 2023-as tervekről is szóba kerültek. "Mi egy küldetéssel indultunk, ami az volt, hogy minél több gyermek sportoljon és ezt jó körülmények között tegye, hogy minél sikeresebbek legyenek, válogatott sportolók, élsportolók szülessenek és, hogy minél jobb infrastrukturális körülmények között készülhessenek egész évben. Úgyhogy mi ezt meghatároztuk 10 évvel ezelőtt és azóta is ezen az úton haladunk tovább, úgyhogy csak ezek a célok lehetnek jövőre is."

A tizedik évét kezdte meg idén az Akadémia, amit a minőség jegyében indítottunk el. Ezeket az eredményeket várjuk az év végéig – mondta el Ivkovicné Béres Tímea.