Címke: ünnepség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.10.24

140 éves a Kecskeméti SzC Gáspár András Technikum

Csak reménykedni tud bármely iskola alapítója, hogy olyan 140 éves jubileumi ünnepséget éljen meg az intézménye, mint amilyet ma a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Technikumának oktatói és diákjai szerveztek. Az iskola fennállásának 140. évét egy rendhagyó szalagavatóval ünnepelte.
2023.06.30

Lezárta a tanévet a Kecskeméti Tankerületi Központ

Megtartotta tanévzáró ünnepségét a Kecskeméti Tankerületi Központ. A mai (péntek) eseményen átadták a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó pedagógusoknak és a nevelő-oktató munkát segítő munkatársaknak járó díjakat. A jelenlévők felállva, vastapssal búcsúztatták a nyugdíjba vonuló Zsámboki Annát, aki búcsút vett kollégáitól.
2022.12.18

Karácsonyi ünnepség az Akadémián

Jókedv, ünnepi hangulat, családias légkör és profizmus, vagyis a Mercedes Kosárlabda Akadémia. A legkimagaslóbb sporteredmények mellett ma a szórakozásé és a felhőtlen kacagásé volt a főszerep az Akadémia karácsonyi ünnepségén, ahol az Akadémia királyát is megválasztották.
2022.12.18

Megújult a nyárlőrinci iskola tetőszerkezete és villamoshálózata

Az átadási ünnepségen Pénzváltó István, Nyárlőrinc polgármestere köszönetet mondott Lezsák Sándor országgyűlési képviselő támogató figyelméért, ami révén a Kormány 97 millió forinttal járult hozzá az iskolaépület legszükségesebb felújítási munkáinak elvégzéséhez. "Az iskola öreg falainak romantikája, a külcsíny és a belbecs egyensúlya, a folytonos, gyorsuló változás igénye és a régi megszokott biztonsága kell, hogy jelen legyen […]