Leadta voksát Szemereyné Pataki Klaudia polgármester

2024. 06. 09., 11:20
Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia is leadta voksát a 2024-es választásokon. Reggel 8 órakor érkezett meg férjével és két lányával a Bányai Júlia Gimnáziumban található szavazókörbe.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 15 képet tartalmaz

Szemereyné Pataki Klaudia voksolása után a Kecskeméti Médiacentrumnak úgy fogalmazott: "Nagyon fontos, hogy mindenki ki tudja nyilvánítani azt a szándékát, hogy ki képviselje a jövőben. Ez egy bizalmi lehetőség, egy fontos döntés. Ebben a viharos helyzetben, ami bennünket körülölel, és ami folyamatosan változik, a kiszámítható jövő érdekében egy biztos helyre kell tennünk a voksunkat. Az a legfontosabb, hogy ezt mindenki megtegye.”

Kecskeméten a részvételi arány a 7 és 9 órás adatok szerint szárnyal a 2019-es választásokon mérthez képest. Ennek kapcsán a polgármester elmondta, nagyon jó visszajelzés ez, és annak a munkának az eredménye, amit az elmúlt időszakban közösen elvégeztünk. A város vezetője kiemelte: „Magyarország békéje és biztonsága a legfontosabb!”

Szemereyné Pataki Klaudia nagyobbik lánya, Szinta most szavazott életében először. A fiatal hölgy hangsúlyozta: a véleményünk kinyilvánítása, a szavazás állampolgársági kötelességünk!

Vasárnap reggel leadta szavazatát városunk két országgyűlési képviselője, dr. Salacz László és dr. Szeberényi Gyula Tamás is, továbbá Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje.

Folyamatosan frissülő választási cikkünk eléréséhez kattintson a kapcsolódó cikkre!

Kapcsolódó cikk